Campaign

Vintage Kilo Sale in Amsterdam (17-19 juni)

Briefing

Wij zijn Throwback Classics. Een jong vintage bedrijf dat zich focust op vintage kleding van kwaliteit. We richten ons voornamelijk op vintage kilo sales en hebben een persoonlijke, bij de tijdse benadering van onze community.

Vintage Kilo Sale in Amsterdam

Tussen 17 en 19 juni toveren we de Posthoornkerk aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam om tot vintage paradijs waar jij al je nieuwe vintage drip kan scoren. We zijn van vrijdag tot en met zondag geopend op de volgende tijden:

  • vrijdag 17 juni van 13:00 - 18:00
  • zaterdag 18 juni van 10:00 - 18:00
  • zondag 19 juni van 10:00 - 17:00


Met ook dit keer meer dan 3.000 kg aan vintage kleding in alle soorten, maten en stijlen hebben we voor ieder wat wils. Je hoeft niet bang te zijn dat je alleen tijdens de vroege tijdsloten pareltjes vind. Wij zijn het hele weekend druk bezig om constant nieuwe kleding bij te hangen. Zo krijg je ook in latere tijdslot een compleet fresh assortiment. We hanteren 2 verschillende prijs categorieen: €25,- per kg en €30,- per kg. Wat krijg je hiervoor? Heel veel vintage merkkleding en nog meer classics!

Je kunt online een ticket te reserveren voor één van de tijdsloten. Zo kunnen we voorkomen dat er een ongelofelijk lange rij ontstaat én iedereen comfortabel kan shoppen! Tickets zijn beschikbaar voor €3,- per persoon.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar influencers die naar onze Vintage Kilo Sale in Amsterdam willen komen en dez...