Campaign

NordVPN YouTube

Briefing

Niemand wordt graag in de gaten gehouden of gevolgd, ook al heb je niets te verbergen. Daarom is het belangrijk dat je voor privacy zorgt. Wanneer je surft via een VPN (virtueel privénetwerk) wordt je verkeer versleutelt zodat niemand kan zien wat je online doet.

Jouw locatie, apparaattype, IP-adres en browsegeschiedenis zijn slechts enkele van de sporen die je achterlaat tijdens het surfen op internet. Die gegevens zijn ongelooflijk waardevol, of het nu gaat om opdringerige adverteerders of een stiekeme crimineel. Een VPN helpt je jouw privacy terug te winnen. Het versleutelt jouw verbinding met internet, zodat niemand mee kan kijken als je websites bezoekt of gegevens deelt. Een paar onzorgvuldige klikken op een mysterieuze bijlage of een mooie pop-up en je apparaat is geïnfecteerd met malware. Een paar minuten de openbare wifi in je plaatselijke café gebruiken, en een cybercrimineel kent jouw inloggegevens. Een VPN versleutelt jouw verbinding, dus zelfs als het netwerk waarmee je verbinding maakt een zwakke beveiliging heeft is jouw dataverkeer veilig.

Waarom heb je een VPN nodig?

  • Je verbinding op openbare wifi beveiligen, zodat je in volledige privacy kunt surfen. Hackers hebben veel methoden om je gegevens op openbare hotspots te stelen, maar met een VPN is je online verkeer onzichtbaar voor ze.
  • Voor toegang tot inhoud van thuis tijdens een reis over de wereld kan een VPN helpen.
  • Gebruik een VPN om je verkeer te versleutelen, je IP-adres te verbergen en je online sporen te verbergen. Gebruik het thuis, op het werk en onderweg en geniet van non-stop bescherming.
  • Mensen die van online gamen houden, hebben helaas ook te maken met DDoS-aanvallen en bandbreedtebeperking. Gelukkig heb je met NordVPN geen last meer van al deze problemen. En met onze Meshnet-functie kun je veilige virtuele LAN-feestjes opzetten voor je vrienden.


Meer redenen waarom je een VPN nodig hebt:

  • Tv, films, andere inhoud: de beste VPN voor het streamen van films en andere inhoud. Bekijk je favoriete shows zonder vertraging.
  • Stream sport rechtstreeks vanaf de bron: bekijk voetbal, basketbal en andere sportstreams live op officiële kanalen.
  • Gamen: Is een spel in jouw land niet beschikbaar? Geen probleem: verander gewoon je virtuele locatie en koop het!
  • Het kost slechts één klik: open de wereldkaart, klik op een locatie en je bent binnen enkele seconden verbonden. Zo simpel is het!
  • Kortingen in andere regio's: je kunt uit 60 landen kiezen.


Bekijk alle voordelen van een VPN op de website.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij werken wereldwijd samen met de tofste YouTube kanalen...