Campaign

Lavenus | Sport en athleisure kledingmerk

Briefing

Bij Lavenus shop je modieuze sport- & gymkleding exclusief online. Geniet van geweldige kwaliteit en de perfecte pasvorm.

Het Lavenus avontuur begon toen we merkten dat er behoefte was aan iets speciaals, iets anders op het gebied van athleisure en sportkleding. Lavenus bestaat omdat we hier bij team Lavenus geloven dat het tijd is om vrij te breken, om alle oude grenzen en gemanipuleerde schoonheidsnormen te doorbreken. Wij zijn het Lavenus team en we geloven in onze slogan: ''Hou van jezelf en leef het leven dat je verdient!'' Als je eenmaal helemaal verliefd bent op jezelf en tevreden bent met wie je bent, kun je die liefde ook met anderen gaan delen.

Waar we voor staan

Hier bij Lavenus hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar sportkleding: op de sportschool, thuis en op straat. We luisterden naar ieders problemen en bedachten toen onze verbeterde en vernieuwde versie van sportkleding. Als een kledingstuk comfortabel zit, waarom zou je je dan niet vrij genoeg voelen om het overal te dragen? Als de sportkleding je een sexy gevoel geeft en je goed over jezelf laat voelen, waarom zou je dat dan niet met iedereen delen? Ons bedrijfsbeleid is om sportkleding opnieuw uit te vinden en toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht kleur, leeftijd of lichaamstype.

Ons doel is om Lavenus als gemeenschap te laten groeien en de namen en relaties die we met sportkleding hebben opnieuw uit te vinden. Om die reden hebben we besloten je bij ons geen klant te noemen, maar in plaats daarvan te beschouwen als een ''Lavenusori / Lavenusora.'' Als lid van team Lavenus willen we dat je met ons meedenkt en deel uitmaakt van onze gemeenschap. We nodigen je uit om met ons mee te denken en deel uit te maken van het plan.

Elk succesverhaal is op zijn eigen manier uniek, maar dit gevoel van streven naar uitmuntendheid, deze drang om vooruit te komen bij Lavenus, is alleen plezierig als we het met anderen kunnen delen. Daarom heten we je, met heel ons hart, welkom hier bij Lavenus!

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share