Campaign

Swing Latino | Danslessen Try Outs

Briefing

Salsa, Bachata, Mambo of Kizomba leren dansen? Of ben je op zoek naar een Afro House workout? Bij Swing Latino ben je op de juiste plaats. Met de professionele docenten, die allen jarenlange ervaring hebben en afkomstig zijn uit Latijns-Amerika, het Caraïbisch gebied en Angola, is Swing Latino zeker de meest authentieke dansschool in Amsterdam en omstreken.

Met 3 verschillende locaties in Amsterdam Oost, de Pijp en Noord is Swing Latino één van de grootste en bekendste dansscholen in Amsterdam. De swingende dames en heren van deze dansschool hebben er veel plezier in om je de eerste passen van de Salsa, Bachata, Mambo of Kizomba te leren!

Bij Swing Latino geloven wij er in dat de Latijns-Amerikaanse cultuur meer passie en vreugde aan mensen hun leven brengt. Daarom geven wij danslessen, workshops en organiseren wij events. Hierbij willen wij bekend staan als een bedrijf waar je even kunt ontsnappen aan de realiteit en helemaal op kunt gaan in het dansen en verbinden met andere mensen. 

Swing Latino Try Outs

Om kennis te maken met onze lessen en te kijken of het iets voor je is, biedt Swing Latino try outs aan. Wanneer de try outs zijn is te vinden op onze website. Walk in try outs zijn geheel gratis, anders betaal je €5,- voor één proefles.

Campaign application

Do you want to join this campaign? Log in or sign up and apply straight away!

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Voor deze campagne zijn we op zoek naar influencers die affiniteit hebben met Latijns-Amerika, Sa...