Campaign

Isoleren met Genius purschuim: vul gaten en kieren

Briefing

Company description

Purschuim is een perfect middel om gaten, kieren en scheuren op te vullen. Op die manier kan er geen tocht ontstaan en dat draagt bij aan de isolatie van je huis. In de winter houdt het de warmte binnen en in de zomer buiten. Purschuim is bovendien onmisbaar bij de montage van kozijnen voor ramen en deuren, bij het monteren van stekkerdozen of het opvullen van ruimtes bij doorvoeren van leidingen, buizen, etc.

Purschuim gebruiken is super simpel met de Genius gun producten van Soudal. Deze zijn gemakkelijk te herkennen aan de karakteristieke rode applicator die een aantal voordelen met zich meebrengt:

  • De aanschaf van een los purpistool is overbodig omdat de Genius applicator meteen een spuitmechanisme is.
  • De bus is herbruikbaar: Je hoeft het dus niet in 1 keer helemaal op te maken! Tot 6 weken na gebruik kun je de rest van de bus nog uitspuiten. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee.
  • De bus is eenvoudig met 1 hand te bedienen.
  • De Genius applicator maakt het mogelijk om het schuim gedoseerd uit te spuiten (in tegenstelling tot traditionele spuitbussen). Door minimale druk te zetten op de Genius gun komt het schuim langzaam uit de bus; helemaal indrukken is met veel druk en snel uitspuiten.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We verwachten dat je het purschuim gaat gebruiken bij een klus in huis en dat je laat zien hoe he...