Campaign

ShirtDeal.nl | Mannenmode

Briefing

ShirtDeal is opgericht door twee jonge ondernemers met een passie voor mooie, op maat gemaakte overhemden en bijpassende accessoires.

We willen dat alle mannen de beste versie van zichzelf zijn. Met die visie hebben wij ons eigen merk gelanceerd: opdruk- en merkvertoonloze kleding voor elke situatie waar je als man je comfortabel mee kan voelen.

Bij ShirtDeal hanteren we het volgende: "Hoe meer shirts je koopt... hoe beter je deal!" Dat noemen we betaalbare luxe! De collectie bestaat uit fijne katoenen pullovers en verfijnde accessoires zoals chino's, vlinderdassen, jasjes en mantels. ShirtDeal is de nieuwe overhemd- en accessoirewinkel voor heren!

Ideaal voor de actieve thuiswerker die zowel in de woonkamer als voor de camera er goed en stijlvol wilt uitzien, inclusief die ene dag op kantoor :-)

Nieuw bij ShirtDeal: Hønk

Hønk is een nieuw, toonaangevend kledingmerk in Nederland. Frisse kleuren, perfecte pasvormen, natuurlijke materialen: het past allemaal bij Hønk. Als je het draagt, dan weet je het: dit is Hønk. Alleen verkrijgbaar bij ShirtDeal.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar mannelijke content creators (of vrouwen die de kleding bij hun vriend of man...