Campaign

Kinderfeestje Gaming & Esports Center Scheveningen

Briefing

Gammax Gaming & Esports is de ontmoetingsplek voor de gaming community! Je kunt gamen op high-end gaming pc’s, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox én simracers!

Gammax Gaming & Esports Center, een eerste in zijn soort in Nederland, bevindt zich in het Pathé bioscoopcomplex in Scheveningen, boven de McDonald’s op de 1e en 2e verdieping. Naast events, casual gaming & bedrijfsuitjes zijn er ook kinderfeestjes bij ons te boeken. We hebben een aantal kinderfeestjes die wij aanbieden:

FIFA Kinderfeestje

Tijdens het FIFA kinderfeestje kunnen kinderen een uur lang onbeperkt FIFA spelen op de Playstation 5. In spannende wedstrijden bepalen zij wie zich de ultieme FIFA speler van de groep mag noemen. Daarnaast ontvangen alle kinderen na afloop een Gammax medaille als aandenken aan het feestje.

Fortnite Kinderfeestje

Tijdens het Fortnite kinderfeestje kunnen kinderen een uur lang onbeperkt Fortnite spelen op high-end gaming PC's. Daag elkaar uit in spannende games. Wie wordt de Fortnite kampioen? Daarnaast ontvangen alle kinderen na afloop een Gammax medaille als aandenken aan het feestje!

Gammax Kinderfeestje

Nog geen game in gedachte? Vier dan een Gammax Kinderfeestje en maak gebruik van high-end gaming PC's en alle consoles (Nintendo Switch, PS5 & XBOX). De game kiezen de kinderen als ze aan komen in Gammax. En na afloop ontvangen alle kinderen een Gammax medaille als aandenken aan het feestje!

Campaign application

Do you want to join this campaign? Log in or sign up and apply straight away!

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Het doel is om de kinderfeestjes bij Gammax in Scheveningen op de markt te brengen en deze dan oo...