Campaign

Jouw lifestylecoach voor je mind, body & soul

Briefing

Als Lifestylecoach, yogadocent en ervaringsdeskundige heb ik me gespecialiseerd in transformaties. Dagelijks kom ik in aanraking met vrouwen die uitgeput zijn, veel spanning vasthouden in hun lichaam en zich uit balans, gejaagd, gehaasd, eenzaam of overweldigend voelen.

Ze leven op de automatische piloot, hebben een bomvolle agenda en de lat ligt hoog. Ik help deze vrouwen om van haarzelf en haar energie haar hoogste prioriteit te maken. Ik help haar met het opschonen van blokkades, stellen van prioriteiten en haar agenda te alignen met wat zij belangrijk vindt. Dit wordt haar ijzersterke basis waardoor ze weer in balans komt en blijft. In mijn coachingstrajecten gaan we dus écht die uitdaging aan om dichtbij jezelf te blijven en om te kiezen voor wat past bij jou zonder je aan te passen aan wat anderen verwachten.

Coachtraject: het streven naar leven

Het streven naar leven coachtraject is een compleet traject voor je mind, body & soul met 1:1 coaching, meditaties, lessen en inzichten. Omdat ik mijn missie wil verspreiden en vrouwen de kans wil geven om voor deze bevrijdende en transformerende body, mind & soul coachtraject te gaan, werk ik graag samen met influencers die mijn missie kunnen uitdragen.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Ik ben ontzettend benieuwd wat jij voor Chi Motion Lifestyle kunt betekenen en hoe jij op je eige...