Campaign

Succesfactor Trainingen | Stap Budget

Briefing

Wij zijn een online marketing bureau die verschillende online marketing trainingen aanbiedt. Wij zijn NRTO gecertificeerd en daarmee officieel bestempeld als erkende opleider. Hierdoor zijn wij door de overheid aangewezen als één van de opleiding platformen in Nederland waar cursisten trainingen mogen volgen en daarbij gebruik kunnen maken van het STAP-budget, een subsidie waarbij de cursist 1000 euro vergoed krijgt voor een training naar keuze.

Online Marketing trainingen door Succesfactor.nu

Je wilt starten met online marketing, maar je weet niet hoe. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je bedrijf online onder de aandacht te brengen, maar cursussen zijn vaak niet praktisch en de begeleiding is schaars. Je wordt dus op jezelf aangewezen en dat wil je niet. 

Wij begrijpen dit. Daarom combineren wij de kracht van online leren met persoonlijke begeleiding door een online marketing professional. Jouw online marketing coach staat je bij tijdens het hele traject en zorgt voor praktijkopdrachten op maat. Online Marketing Training door Succesfactor.nu betekent samen werken aan jouw toekomst. Hoe? Bekijk dan de onderstaande video.

Na het afronden van de opleiding ga je zelf verder met jouw online marketing strategie. Je hebt geleerd om data te interpreteren en analyseren, je bent in staat om de vindbaarheid van je website te optimaliseren (SEO), advertentiecampagnes te beheren in Google (SEA), unieke content op Social media te plaatsen en dit alles te verbeteren en uitbreiden.

Onze werkwijze

Onze leermethodiek zorgt ervoor dat jij binnen no-time stappen zet met jouw online marketingstrategie. Je leert waar en wanneer je wilt, bepaalt jouw eigen planning en past de opgedane kennis meteen toe in de praktijk en dit alles onder begeleiding van jouw persoonlijke online marketing coach.

Onze online marketing trainingen

Samen met jouw coach bepaal je welke werkzaamheden en doelstellingen het meest zullen opleveren voor jouw bedrijf. Je leert de volledige controle te hebben over jouw campagnes en kan deze aanpassen of verbeteren indien nodig. Het resultaat: aantoonbaar beter vindbaar en zichtbaar online! Ontdek onze coachingstrajecten. Voorbeelden van onze trainingen zijn:

  • SEO training
  • Training zoekmachine adverteren
  • Google Analytics training
  • Wordpress training voor beginners
  • Online marketing in Meta verse
  • Training social media beheer
  • Instagram training

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar een influencer die bereid is om op onze kosten een training naar keuze te vo...