Campaign

Bennet & Mason | Vico polohemden | UGC campagne

Briefing

Company description

Veel mannen hebben een hekel aan het dagelijks moeten dragen van een hemd. Daarom hebben wij een speciaal het polohemd shirt ontwikkeld. Polo's met een kraag zoals een hemd maar met de pasvorm van een polo. Zo voel jij je optimaal en zie je er op je best uit!

Vico polohemden

Ontworpen voor ongeëvenaard comfort en stijl voor elke gelegenheid. VICO combineert een formele semi-spread kraag met een extra comfortabele 4-way stretch polo met korte mouwen. Het heeft een stevige kraag zoals een hemd, maar de voordelen van een polo zoals de stretch, kreukvrij materiaal, getailleerde pasvorm en het gemak van aandoen.

Onze ideale doelgroep

Noem hem Corneel. Deze 40-jarige manager van een MKB bedrijf is ambitieus en wilt ook zo overkomen maar heeft niet altijd de benodigde tijd om zijn kleding in orde te maken. Ontdek Bennet & Mason. Indruk maken is van belang voor Corneel. Een eerste indruk maak je namelijk volgens hem maar écht één keer. Charles is detailgericht, gefocused maar spendeert zijn vrije tijd ook graag met een partijtje golf of rijdt zijn klassieke porsche 911 door het limburgse heuvelland. Werk, gezondheid en gezin zijn zijn topprioriteiten en hij ziet er dan ook voor zijn leeftijd jong(er) uit.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij zijn op zoek naar mannen tussen de 30-40 jaar oud die ervaring hebben met mo...