Campaign

Swipe, Speel & Shop met ScreenBuddy! | Android

Briefing

Company description

Stel je voor: elke keer dat je naar het vergrendelscherm van je telefoon kijkt, word je niet alleen begroet door aantrekkelijke en boeiende content, maar verdien je ook punten die je kunt inwisselen voor verleidelijke cadeaubonnen van je favoriete winkels. Welkom bij ScreenBuddy - de app die je telefoonvergrendeling omtovert tot een wereld vol beloningen!

Onze unieke waardepropositie ligt in de eenvoud van onze app. Geen gedoe meer met het invullen van lange enquêtes of het bijhouden van complexe beloningssystemen. Met ScreenBuddy verzamel je punten door simpelweg te doen wat je toch al deed: het bekijken van je lockscreen, het spelen van spelletjes of het voltooien van leuke aanbiedingen. En als kers op de taart kun je die punten inwisselen voor giftcards van toonaangevende merken zoals Bol.com, Amazon, Hema, Hunkemoller, H&M en nog veel meer.

Hoewel tech-savvy jongvolwassenen al snel de voordelen van ScreenBuddy herkennen, hebben ook moderne mama's deze app omarmd. In de hectiek van het ouderschap biedt ScreenBuddy moeders een snelle en plezierige pauze, evenals een handige manier om te sparen voor die speciale traktaties.

En waarom zouden influencers geïnteresseerd zijn in een samenwerking met ons? Door ScreenBuddy te promoten, geven zij hun volgers niet alleen kennis over een fantastische app, maar bieden ze hen ook een directe weg naar geweldige beloningen. Het is een perfecte match: influencers kunnen waarde bieden aan hun community door hen te introduceren bij ScreenBuddy, en tegelijkertijd hun geloofwaardigheid en band met hun volgers versterken door hen naar echt bruikbare en leuke beloningen te leiden.

Voor influencers die hun volgers authentieke en waardevolle content willen bieden, staat ScreenBuddy klaar als dé perfecte partner. Samen brengen we plezier en beloningen naar de vingertoppen van iedereen!

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

In een stad niet ver hier vandaan, was er een app genaamd ScreenBuddy die tot leven kwam met een...