MediaKit | Influencer

Amy

Amy

17 reviews

1k - 10k

Ik ben Amy (29), woon samen met mijn man Wessel en onze 5 katjes. Ik ben dol op schrijven, lekker eten en goede deals.

Collab
Successful LinkPizza collaborations: 76
jouvence.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
293
Views
330
Domain Authority
262
jouvence.nl
Jouvence.nl bestaat sinds 2013 en gaat in de hoofdlijnen over beauty, lifestyle, budget en mijn persoonlijke ervaringen. Daarnaast komen er ook andere onderwerpen voorbij, zoals fashion, wonen, dieren & food. Dit zorgt ervoor dat Jouvence.nl een zeer geschikte plek is om uw bedrijf, merk of product onder de aandacht te brengen.
Collab
Unique Visitors
380
Views
739
Verified
686
Domain Authority
579
Trust flow
696
Citation flow
408
TF/CF
457

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Alles over de Nederlandse vlag

4 weeks ago
Er is veel om te doen de laatste tijd in het nieuws: de Nederlandse vlag. De driekleur staat van oudsher voor eenheid en onafhankelijkheid van het gehele Koninkrijk der Nederlanden. Wist je trouwens dat de Nederlandse vlag nu anders gekleurd is dan in het verre verleden? Rood wit blauw De Nederlandse vlag is een driekleur … Lees verder "Alles over de Nederlandse vlag"

Puppy speelgoed

4 weeks ago
Puppy speelgoed is een geweldige manier om je puppy te helpen tijd doorbrengen en zich te vermaken. Het is ook een goede manier om je puppy sociale vaardigheden te laten ontwikkelen. Puppy speelgoed kan helpen bij het voorkomen van gedragsproblemen die optreden wanneer puppy’s verveeld raken of gestrest zijn. Er zijn vele verschillende soorten puppy … Lees verder "Puppy speelgoed"

Smartphone kiezen: waar moet je op letten?

a month ago
Elk jaar komen er weer ontzettend veel nieuwe mobiele telefoons op de markt. Logisch dat je dan door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet. Want waar met je nou eigenlijk op letten bij het kopen van een nieuwe smartphone? De ene smartphone is de andere niet en waar je op moet letten bij … Lees verder "Smartphone kiezen: waar moet je op letten?"
Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up