Influencer MediaKit of Emmy Lagast

Emmy Lagast

Emmy Lagast

1 reviews

1k - 10k

Ik woon in een mooie stad in België, nl. Brugge. Ik werk naast het bloggen op ook voltijds als manager digitaal binnen de toeristische sector.

Enkele weetjes: Gehuwd met eerste grote liefde Mama van 1 zoontje Creatieve generalist Ideeënfontein creatieve maker Bezige bij Woordenkunstenaar

webkonijn.be

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
366
Views
551
webkonijn.be
Wat vind je op mijn blog? Leuke DIY projecten voor zowel volwassen als kinderen Reizen en uitstapjes die wij met ons gezin doen met onze bevindingen en handige tips. We proberen vaak cultuur, natuur, plezier en beweging te voorzien, omdat we dat zelf ook belangrijk vinden. Tips en Reviews voor leuk en (liefst ook) duurzaam speelgoed, boeken en andere spullen voor gezinnen. Gezonde voedingsinspiratie want ik hou van een gevarieerd en gezond aanbod. Persoonlijke artikelen en leuke weetjes, want ik weet altijd wel iets te vertellen
Unique Visitors
742
Views
592
Verified
583
Domain Authority
88
Trust flow
521
Citation flow
548
TF/CF
934

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Belgium - 46%
Netherlands - 34%
Austria - 1%
United States - 0%
Germany - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

De griezelbus graphic novel

4 days ago

Het is zo'n 30 jaar geleden dat de griezelbus voor het eerst uitkwam. Dit jaar verscheen hij dus ook als graphic novel. Leuk voor de fans van vroeger en leuk voor nieuwe lezers zoals mijn zoon.

The post De griezelbus graphic novel appeared first on Webkonijn.

Verzwaringsdeken voor kinderen

6 days ago

Een goede nachtrust is heel belangrijk voor kinderen. Kinderen die te weinig slaap hebben, zijn sneller vermoeid en leren ook minder vlot. Een verzwaringsdeken kan voor elk kind gebruikt worden om een betere nachtrust te krijgen en wordt vaak gebruikt bij kinderen met slaapproblemen, ADHD, ASS of prikkelgevoelige kinderen.

The post Verzwaringsdeken voor kinderen appeared first on Webkonijn.

Dog man moeders mooiste

a week ago

Dog man is een razend populaire boekenreeks. Ondertussen hebben wij de hele reeks in huis want zoonlief is echt fan. Elk boek wordt meteen verslonden. Ondertussen is het 10de deel op de markt, Moeders mooiste.

The post Dog man moeders mooiste appeared first on Webkonijn.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Emmy Lagast

0/5000