MediaKit | Influencer

Heleen Bongers

Heleen Bongers

1k - 10k

Heleen, 31, woonachtig in Brabant samen met vriend en dochters. Blogt met veel liefde en passie op HalloHeleen.nl. Hier kun je alle avonturen vinden betreft zwangerschap, moederschap en opvoeding, maar ook over lifestyle, beauty, fashion en huis-tuin en keuken artikelen. Mét soms een korreltje zout!

Collab
halloheleen.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
84
Views
563
halloheleen.nl
Op HalloHeleen.nl komt elke maandag een artikel online die gaat over ouderschap en opvoeden, beauty en verzorging, creativiteit, kinderopvang, zwangerschap, huis en interieur, reizen en dagjes weg, bucketlist, eten, maar bijvoorbeeld ook over films, series, televisie en boeken. Het doel van deze artikelen is om vrouwen in de leeftijdscategorie van 18-35 te vermaken en te inspireren. Uiteraard komen er tussen de aangeboden artikelen ook samenwerkingen, reviews en verzoekjes voorbij. HalloHeleen.nl is een blog die een veelbelovende groei doormaakt, gebaseerd op cijfers in Google analytics!
Collab
Unique Visitors
218
Views
208
Verified
922
Domain Authority
733
Citation flow
201

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit