MediaKit | Influencer

Henk van Blijderveen

Henk van Blijderveen

1k - 10k

Mijn hobby is mijn werk: fietsen en alles wat ermee samenhangt. Enerzijds ontwikkel en publiceer ik onderscheidende gps-fietsroutes op gpsfietsroutesnederland.nl en anderzijds beoordeel en promoot ik fietsaccessoires op mijn fietsblog. Maandelijks ontvangen 1600 abonnees mijn nieuwsbrief.

Collab
gpsfietsroutesnederland.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
279
Views
257
Domain Authority
687
gpsfietsroutesnederland.nl
U bent op zoek naar fietsroutes? Dan bent u bij GPS-fietsroutes Nederland aan het juiste webadres! Alle routes op de site zijn namelijk met zorg en veel enthousiasme samengesteld. Bovendien worden ze regelmatig in de praktijk op veranderingen en verbeteringen getest. U komt dus niet snel voor verrassingen te staan! Klik op een provincie of gebruik de interactieve kaart om een mooie route uit te zoeken.
Collab
Unique Visitors
34
Views
235
Domain Authority
15
Trust flow
209
Citation flow
927
TF/CF
444

Demografie volgers

Gender

Location

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Fietsnavigatie met gps of smartphone? De voordelen en nadelen!

a week ago

Een smartphone kan prima gebruikt worden voor fietsnavigatie, maar een gps is beter! Bekijk de pro's en con's van beide in een handige tabel.

Het bericht Fietsnavigatie met gps of smartphone? De voordelen en nadelen! verscheen eerst op GPS-fietsroutes Nederland.

Contact formulier vraag FAQ

a week ago

Heeft u een vraag?Schroom dan niet om hem te stellen!

Het bericht Contact formulier vraag FAQ verscheen eerst op GPS-fietsroutes Nederland.

GPS-fietsroute langs Mark en Weerijs door Belgisch grensgebied (36 km)

2 weeks ago

De Mark en de Weerijs zijn twee riviertjes met ieder een geheel eigen karakter. De Mark is smal, natuurlijk en grillig, de Weerijs is wat breder, strakker en de omgeving is doorgaans wat opener. Allebei anders mooi dus. Maar ze hebben ook een belangrijke overeenkomst: op de oevers van de riviertjes is een heel mooi […]

Het bericht GPS-fietsroute langs Mark en Weerijs door Belgisch grensgebied (36 km) verscheen eerst op GPS-fietsroutes Nederland.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up