MediaKit | Influencer

Jacqueline van Kuilenburg

Jacqueline van Kuilenburg

4 reviews

1k - 10k

Ik ben Jacqueline: moeder van twee tieners, docent in het mbo, danser bij een inclusief dansgezelschap. Maar dan wel met wat fysieke beperkingen. Salami stinkt is een blog dat zich richt op het makkelijker, mooier en leuker maken van het leven met een chronische ziekte of beperking (zoals EDS).

Collab
Successful LinkPizza collaborations: 12
salamistinkt.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
50
Views
897
salamistinkt.nl
Ik ben Jacqueline, 40+ en heb een heel leuk leven. Ik ben getrouwd, heb twee tienermeiden, werk als docent in het mbo en vul mijn vrije tijd met dansen, fietsen en jurkjes naaien. Naast dat leuke leven heb ik een chronische aandoening, genaamd EDS (Ehlers Danlos Syndroom). Die zorgt bij mij onder andere voor pijn, subluxaties en niet lang kunnen lopen, staan of zitten. Dat is voor mij ook een reden geweest om dit blog te starten. Salami stinkt verwijst naar de salamitechniek die ik tijdens een revalidatietraject aangeleerd heb gekregen en waar ik sindsdien mee worstel. Mijn blog is gericht op het makkelijker en leuker maken van het leven met een chronische ziekte of beperking. Door over dagelijkse dingen te schrijven waar iedereen weleens tegenaan loopt of iets van vindt, merk ik dat die doelgroep niet beperkt blijft bij mensen met een chronische ziekte. Bijvoorbeeld moeders en docenten weten mijn blog ook te vinden.
Collab
Unique Visitors
633
Views
165
Verified
32
Domain Authority
586
Trust flow
228
Citation flow
617
TF/CF
440

Demografie volgers

Gender

Location

Top 5 countries

Netherlands - 83%
Belgium - 15%
United States - 0%
Germany - 0%
United Kingdom - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Het mbo mag ook wel wat inclusiever

a year ago

Als mbo-docent met een fysieke beperking kan ik soms wat kritisch zijn over hoe passend onderwijs in het mbo vormgegeven wordt. Soms past het onderwijs gewoon niet. En soms valt er wèl meer uit te halen.

Het bericht Het mbo mag ook wel wat inclusiever verscheen eerst op Salami stinkt.

Okergele Freya Dress

a year ago

Ik had nog een lapje stof liggen wat erg geschikt was voor een winterse jurk en wat tijd om te vullen. Dus maakte ik weer een supersnelle Freya Dress!

Het bericht Okergele Freya Dress verscheen eerst op Salami stinkt.

Bullet journal met handige habit trackers

a year ago

Tekentalent heb ik niet, een mooi handschrift ook al niet. Toch wilde ik zo'n bullet journal een keer de kans geven. Dus ging ik op zoek naar wat inspiratie voor habit trackers.

Het bericht Bullet journal met handige habit trackers verscheen eerst op Salami stinkt.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit