MediaKit | Influencer

Jeanette Solli

Jeanette Solli

5 reviews

10k - 50k

Hallo, mijn naam is Jeanette en ik ben een 22 jarige Wellness atleet in het bodybuilden. Ik ben een halfbloedje (half Noors half Taiwanees) en mijn passie voor gezonde leefstijl, door middel van, meditatie, lezen, goede beweging, voeding en werken aan mijn mentaliteit promoot ik graag.

Collab
Successful LinkPizza collaborations: 11
jeanettesollix

Statistics for the biggest channel
Followers
127
Interactions
680
Engagement
670
jeanettesollix
Hallo, mijn naam is Jeanette Solli en ik ben een 21 jarige bodybuild atleet. Ik ben een Bikini Wellness atleet en ben 5de geworden op het EK in Junior Wellness. Ik ben dus een gepassioneerd sporter en besteed veel tijd aan het nastreven van een gezonde leefstijl, zowel mentaal als fysiek. Ik doe veel mediteren, wandelen, lezen, etc. Ik vind dit erg belangrijk en communiceer dit ook graag naar mijn sociale bereik. Buiten de sport om werk ik als Marketing en Sales assistent bij een internationaal bedrijf genaamd Mobii Supply Partner BV. Ik spreek 3 talen; Engels, Nederlands en Noors. Daarnaast ben ik erg veel bezig met samenwerkingen en sponsorschappen voor content creatie op instagram en andere Social Media. Ik heb gewerkt met bedrijven zoals, bijvoorbeeld, Body & Fit, Gorillawear en hunkemoller. Ik heb veel ervaring met voor de camera staan en wil graag nog meer mensen helpen met het creëren van content en bedrijven introduceren aan mijn volgers!
Collab
Followers
147
Interactions
953
Engagement
429
Posts
473
Verified
257

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up