Influencer MediaKit of Karin de Boer

Karin de Boer

Karin de Boer

1k - 10k

Mijn naam is Karin de Boer en ik ben 18 jaar. Momenteel reis ik veel door Nederland, dit wil ik graag uitbreiden naar het buitenland. Verder en ik erg gepassioneerd over fashion. Ik vind het erg leuk om voor mensen een leuke outfit samen te stellen. Ook voor mezelf vind ik dit natuurlijk erg leuk.

karindeboer

Statistics for the biggest channel
Followers
963
Interactions
688
Engagement
734
karindeboer
Mijn naam is Catharina Emmy. Mijn roepnaam is Karin. Ik ben 18 jaar oud. Ik kom uit Groningen. Mijn hobby's zijn piano spelen en zingen. Ook hou ik van online shoppen en shoppen in de stad met vrienden of alleen. Ik vind het ook erg leuk om naar feestjes en festivals te gaan. Ik ben bezig met mijn opleiding junior accountmanager. Voor mijn stage's heb ik veel gereisd door Nederland. Ik heb altijd al gehouden van reizen maar heb nooit veel geld gehad. Daarom reis ik nu veel door Nederland maar eigenlijk wil ik dit het liefst over de hele wereld gaan doen om veel ervaringen op te doen.

Prices

Followers
243
Interactions
518
Engagement
411
Posts
513

Demografie volgers

Gender

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Karin de Boer

0/5000