Influencer MediaKit of Leonie Kramer

Leonie Kramer

Leonie Kramer

1k - 10k

Hoi ik Ben Leonie en schrijf blogs en nieuwsartikelen over kitesurfen. Zelf kitesurf ik zeer regelmatig en maak video's en foto's en blog over de avonturen op 35knots.nl. Wil jij een leuk artikel op het meest gelezen kitesurf magazine van Nederland? Neem dan even contact op.

35knots.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
368
Views
384
35knots.com
35 knots! - Meest gelezen online kitesurf magazine in Nederland. Boordevol nieuws, reviews video's en blogging. Met uitgebreide info over kitesurfspots.
Unique Visitors
315
Views
580
Domain Authority
45
Trust flow
555
Citation flow
537
TF/CF
699

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 62%
Germany - 20%
Belgium - 8%
United States - 1%
United Kingdom - 1%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Kevvlog prachtige kitespots

5 months ago
In deze kevvlog gaat Kevin met de camper naar Italië om een demo te doen van Reedin. Helaas is er niet zoveel wind dus dat word foilen. Gelukkig vindt Kevin de mooie omgeving en de vriendelijke mensen het meer dan goed maken!

Kiteboarding is Awesome 1e editie

6 months ago
Nieuwe wekelijkse serie Kiteboarding is Awesome de nieuwe wekelijkse videoserie die het beste van de sport laat zien. Of je nu een kiteboardfanaat bent of gewoon op zoek bent naar geweldige beelden. Kiteboarding is Awesome een serie die je gezien moet hebben! Kiteboarden is een opwindende watersport die het beste van surfen, wakeboarden en windsurfen […]

Eleveight CS vary bar en CS vary bar plus review

a year ago
We hebben er lang op moeten wachten, maar uiteindelijk is de nieuwe CS vary bar V4 van eleveight beschikbaar. Deze komt uit in 2versies, de CS vary en de CS+ vary. De basis van de beide barren is hetzelfde, het verschil zit hem vooral inde vernieuwde chickenloop en de powerlijn. Beide zijn 4 lijnsbarren met […]
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Leonie Kramer

0/5000