Publisher media kit of Marcel Nanning

Marcel Nanning

Marcel Nanning

1 reviews

10k - 50k

b2b marketing savvy en vanaf 2011 ondernemend met b2bmarketeers.nl


b2bmarketeers.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
476
Views
331
Last updated: 5 days ago
b2bmarketeers.nl
b2bmarketeers.nl is een onafhankelijk magazine over ondernemen en b2b marketing waar b2b marketeers kennis, ervaringen en visies op het gebied van business-to-business marketing delen.
Unique Visitors
424
Views
409
Domain Authority
601
Trust flow
48
Citation flow
423
TF/CF
581
Last updated: 5 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 85%
Belgium - 10%
United States - 1%
Germany - 0%
France - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Projectmatig werken voor marketing 2023; tips & voorbeelden

a year ago

Ben jij marketeer? Dan is projectmatig werken onvermijdelijk. Of je nu werkt als marketing manager, campaign manager, online marketeer, ondernemer, content marketeer, e-mail marketeer, database marketeer; projectmatig werken is je niet onbekend. Oke, maar hoe kun je zorgen dat een project succesvol wordt afgerond? Ofwel; een oplevering binnen de afgesproken tijd, binnen het budget en […]

Het bericht Projectmatig werken voor marketing 2023; tips & voorbeelden verscheen eerst op B2B Marketing Blog voor de B2B Marketing Professional.

Waar moet je op letten wanneer je een website laat bouwen

a year ago

Je hebt de stap genomen om een bedrijf te starten. Als eigenaar van een midden- en kleinbedrijf komt er behoorlijk veel op je af. Je gaat op zoek naar je eerste klanten en daarmee je eigen inkomen. Het werven van klanten is een vak apart en kan voor veel ondernemers erg overweldigend aanvoelen. Want hoe […]

Het bericht Waar moet je op letten wanneer je een website laat bouwen verscheen eerst op B2B Marketing Blog voor de B2B Marketing Professional.

Personeelsbinding: Talent binnenhalen en -houden

a year ago

In een tijd waarin haast elke organisatie kampt met personeelstekort is het zaak om de mensen die je hebt aan je te binden en je onderneming aantrekkelijk te maken voor nieuwe instroom. Zorg dus dat jouw bedrijf nét wat meer te bieden heeft. Daarbij hebben we het niet over de hoogte van het inkomen, maar […]

Het bericht <strong>Personeelsbinding: Talent binnenhalen en -houden</strong> verscheen eerst op B2B Marketing Blog voor de B2B Marketing Professional.

Grafische Cursussen – blogartikelen

Linkbuilding
3 years ago
Uitstekende communicatie en flexibel.
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service