Influencer media kit of Montecatini Talent Agency

Montecatini Talent Agency

Montecatini Talent Agency

50k - 150k

Montecatini Talent Agency (MTA) is een full service managementbureau voor creatieven. Wij zijn werkzaam in alle velden van de entertainmentindustrie, voor en achter de schermen van film, televisie, theater en social media.


jadespeelmanofficial

Statistics for the biggest channel
Followers
472
Likes
46
Last updated: 6 days ago
jadespeelmanofficial
Jade is bekend als hoofdrolspeelster van serie De Eindmusical (AVROTROS). Deze rol leverde haar een nominatie op voor een TINA AWARD in de categorie "Grootse Acteertalent". Jade begon al op jonge leeftijd met theater- en dansles. Zij zat 2 jaar in het Koor van Kinderen voor Kinderen. In die periode maakte de redactie van Kinderen voor Kinderen. Een video met haar uit die periode is inmiddels meer dan 1 miljoen(!) keer bekeken. In 2021 deed ze mee aan the blind auditions van The Voice Kids. Direct daarna werd ze finalist van het Junior Songfestival 2021. Samen met haar groepje SH!NE, werd zij uiteindelijk tweede in de Nationale Finale, met de meeste stemmen van het publiek. Op dit moment volgt zij de geintergreerde voorlopleiding Performing Arts bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts.

Prices

Followers
7
Likes
917
Last updated: 6 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service