MediaKit | Influencer

Naomi Lam

Naomi Lam

1k - 10k

Hoiii, ik ben Naomi! Ik woon in Rotterdam en hou super erg van Fashion, voeding en make up! Ik sport graag en ga graag met vrienden leuke dingen doen! Ik maak graag foto’s op mooie plekken en ik geniet van mooie plekken in de natuur! Ik hou van reizen, maar het liefst ben ik met mijn familie hier!

Collab
naomi.sumyee.lam

Statistics for the biggest channel
Followers
603
Interactions
737
Engagement
734
naomi.sumyee.lam
Ik ben Naomi, 17 jaar oud en zit in de 4e klas op de HAVO. In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met sociale media en de laatste tijd kreeg ik het gevoel dat ik er klaar voor was het grootser aan te pakken. Ik ben super blij dat ik daarom hier de kans heb groter te worden en tegelijkertijd merken kan helpen groter te worden. De gebieden waar ik het meest blij van word zijn beauty en fashion. Ik probeer mijn volgens op de leukste manieren van de nieuwe trends te voorzien door bijvoorbeeld samenwerkingen met andere bedrijven. Ik zou het heel leuk vinden om samen met nieuwe bedrijven een samenwerking te starten. Ik ben er klaar voor, zijn jullie dat ook?
Collab
Followers
440
Interactions
400
Engagement
598
Posts
966

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up