Influencer MediaKit of Naomi Lam

Naomi Lam

Naomi Lam

1k - 10k

Hoiii, ik ben Naomi! Ik woon in Rotterdam en hou super erg van Fashion, voeding en make up! Ik sport graag en ga graag met vrienden leuke dingen doen! Ik maak graag foto’s op mooie plekken en ik geniet van mooie plekken in de natuur! Ik hou van reizen, maar het liefst ben ik met mijn familie hier!

naomi.sumyee.lam

Statistics for the biggest channel
Followers
365
Interactions
197
Engagement
259
naomi.sumyee.lam
Ik ben Naomi, 17 jaar oud en zit in de 4e klas op de HAVO. In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met sociale media en de laatste tijd kreeg ik het gevoel dat ik er klaar voor was het grootser aan te pakken. Ik ben super blij dat ik daarom hier de kans heb groter te worden en tegelijkertijd merken kan helpen groter te worden. De gebieden waar ik het meest blij van word zijn beauty en fashion. Ik probeer mijn volgens op de leukste manieren van de nieuwe trends te voorzien door bijvoorbeeld samenwerkingen met andere bedrijven. Ik zou het heel leuk vinden om samen met nieuwe bedrijven een samenwerking te starten. Ik ben er klaar voor, zijn jullie dat ook?

Prices

Followers
923
Interactions
26
Engagement
128
Posts
100

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Naomi Lam

0/5000