MediaKit | Influencer

Roxanne Weijer & Maartje Hensen | Once Upon a Journey

Roxanne Weijer & Maartje Hensen | Once Upon a Journey

150k - 500k

Wij zijn Roxanne en Maartje: twee vrouwen die van elkaar, de wereld, schrijven en fotograferen houden! Onze love story begon in 2014 en is nog lang niet over!

Wij vinden dat reizen voor iedereen is (eerlijk: als LHBTI’er is dat best spannend) en laten zien hoe mooi de wereld kan zijn!

Collab
onceuponajrny.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
770
Views
979
Domain Authority
610
onceuponajrny.com
Wij zijn Roxanne en Maartje: twee vrouwen die van elkaar, de wereld, schrijven en fotograferen houden! Onze love story begon in 2014 en is nog lang niet over! In maart 2017 verkochten wij al onze spullen, lieten ons appartement achter en vertrokken voor onbepaalde tijd op reis! Onderweg hebben we Once Upon a Journey opgezet. Drie jaar lang trokken we als nomaden de wereld over, maar sinds begin 2020 hebben we weer een basis in Nederland! Wij geloven dat reizen voor iedereen is (want eerlijk: als LHBTI’er is reizen soms best spannend) en we zijn vastberaden om te laten zien hoe mooi de wereld is!
Collab
Unique Visitors
831
Views
736
Verified
442
Domain Authority
348
Trust flow
648
Citation flow
896
TF/CF
36

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

United States - 25%
United Kingdom - 5%
India - 4%
Spain - 3%
Netherlands - 3%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up