Influencer MediaKit of Sanne Batenburg

Sanne Batenburg

Sanne Batenburg

10k - 50k

Mijn naam is Sanne en ik ben nu twee jaar werkzaam als nagelstyliste. Met mijn 20 jaar ben ik nog erg jong in de branche, maar merk ik dat juist daarom veel meiden en mede-nagelstylistes aanspreek. Bij mij kun je terecht voor de meest uiteenlopende creaties en een eerlijke mening over producten.

bij.sanne

Statistics for the biggest channel
Followers
673
Posts
982
Likes
174
bij.sanne
Via TikTok probeer ik met mijn filmpjes andere meiden te inspireren om zelf ook creatief aan de slag te gaan. Ik wil anderen helpen maar ook vermaken met mijn, soms gekke, creaties. Waarom het werkt is omdat ik eerlijk ben, altijd nuchter blijf en veel diversiteit laat zien. Ik merk dat veel meiden die me volgen geïnteresseerd zijn in beauty, dus ook naast hoe ik mijn nagels doe meer willen weten over mijn beauty routines of hoe ik dingen opberg. Ik heb zelf namelijk ook een tijdje schoonheidsspecialiste gestudeerd! Ik vind het dan ook erg leuk om andere meiden daarmee te helpen.

Prices

Followers
236
Posts
672
Likes
835

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Sanne Batenburg

0/5000