MediaKit | Influencer

Sidney Ann Bake

Sidney Ann Bake

50k - 150k

Fitgirl, fashionable, health & reisjunkie. Dat ben ik, nou ja, kort omschreven dan. Ik was de eigenaar van het grootste bedrijfsaccount van Nederland, welke inmiddels verkocht is. En heb ik zelf nog een account met ruim 58.000 volgers is mijn bezit. Ik weet goed welke content werkt, en welke niet.

Collab
sidneybake

Statistics for the biggest channel
Followers
496
Interactions
878
Engagement
875
sidneybake
Fitgirl, fashionable, health & reisjunkie. Dat ben ik, nou ja, kort omschreven dan. Sinds 2012 ben ik bezig met sociale media en heb ik verschillende accounts laten groeien. Zo was ik de eigenaar van het grootste bedrijfsaccount van Nederland, welke inmiddels verkocht is. En heb ik zelf nog een account met ruim 58.000 volgers is mijn bezit. Door middel van een one-of-a-kind groeistrategie groei ik Instagram accounts, waaronder mijn persoonlijke accounts. In mijn vrije tijd geniet ik van het sporten, ik ben 4x in de week in de sportschool te vinden. Ook geniet ik van online shoppen, reizen en het bewust bezig zijn met voeding. Ik voel mij krachtig wanneer ik in een mooie outfit loop, of dit nou in de sportschool of op straat is. Ik hoop graag met u kennis te mogen maken!
Collab
Followers
256
Interactions
606
Engagement
933
Posts
958

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up