MediaKit | Influencer

Susan Dullink

Susan Dullink

1k - 10k

Blogger over acne op MijnAcneVerhaal.nl & zingeving en bewust leven op SusanDullink.nl

Collab
susandullink.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
770
Views
572
Domain Authority
488
susandullink.nl
Ik ben Susan en een typische millennial. Op zoek naar geluk en vrijheid, maar ook aan het worstelen met dingen als het klimaat, zingeving en ongelijkheid. Over mijn zoektocht maak ik artikelen, podcasts en video’s. Allemaal met als doel om je handvatten te geven om op een bewuste én leuke manier te leven.
Collab
Unique Visitors
740
Views
398
Verified
470
Domain Authority
804
Trust flow
69
Citation flow
109
TF/CF
629

Demografie volgers

Location

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Inzichten door corona

2 years ago

Toen ik bij De Groene Meisjes las over het opschrijven van dingen die je uit deze tijd hoopt mee te nemen, dacht ik gelijk: dat is een fijne oefening. Ondanks dat het een lastige periode is, merk ik bij mezelf ook positieve veranderingen en inzichten. De kans is groot dat ik het anders weer vergeet,

The post Inzichten door corona appeared first on Susan Dullink.

Het grote probleem van social media

2 years ago

Het is allemaal niet nieuw. Knappe modellen zag ik vroeger in de ELLE Girl, nu op Instagram. Mooie interieurs bij Eigen Huis & Tuin, nu te vinden op Pinterest. Bijzondere reizen bij Yorin Travel, nu in de vlogs van digital nomads. Met 'vroeger' bedoel ik zo'n twintig jaar geleden, aan het begin van dit millennium.

The post Het grote probleem van social media appeared first on Susan Dullink.

Mijn 10 favoriete boeken van 2019

2 years ago

De leukste terugblik op een jaar vind ik om te bekijken welke boeken ik heb gelezen. Dat hou ik allemaal bij in Goodreads en mijn nieuwsbrief, waar ik iedere maand de boeken die ik lees review. Het geeft een mooi beeld van mijn focus dat jaar en welke inzichten ik had op persoonlijk en zakelijk

The post Mijn 10 favoriete boeken van 2019 appeared first on Susan Dullink.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up