Autoverzekering vergelijken

Briefing

Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen & sluit direct een verzekering af met de laagste prijsgarantie.We zijn inmiddels voor de twee keer genomineerd voor 'Website van het jaar' in de categorie vergelijking en daar zijn we trots op! Op geld.nl kunnen consumenten het brede aanbod aan autoverzekeringen in de markt eenvoudig vergelijken en direct zien welke verzekeraar voor hun auto en wensen de beste verzekering biedt. Hiermee besparen consumenten tot wel €300 per jaar op de kosten van de autoverzekering.

Graag gaan we samenwerkingen aan met platformen die de autoverzekering vergelijking op onze website willen promoten. Graag zouden we gepromoot worden in een artikel dat geheel in jouw stijl geschreven is. Sterke voorkeur gaat hierbij uit naar "duurzame content", oftewel content die ook op lange termijn interessant is doordat er na verloop van tijd nog bezoek over komt.

Het onderwerp van het artikel is bespreekbaar, bij voorkeur gaat het gehele artikel niet over autoverzekeringen, maar wordt er in een bepaalde alinea specifiek aandacht aan besteed.

Let op: Per afgesloten autoverzekering via jouw link ontvang je €50,-*, houdt hier rekening mee in je pitch (fixed fee).


Link
https://www.geld.nl/autoverzekering/vergelijken
Anchor text / Link title
autoverzekering vergelijkingssite Geld.nl

Conditions

Post
Fixed amount
Required Connection
Target audience gender
Common conditions
  • The article is a permanent placement
Other Conditions
  • Domain Authority / MOZ van minimaal: 20
  • Je hebt meerdere relevante artikelen op je website staan


Channels
  • Website
Wanted Categories
  • Personal Finance
  • Automotive
Target audience age
Between 18 and 34
Campaign closes
in 4 months
Submitted before date
in 4 months

Apply to join this campaign

Do you want to join this campaign? Log in or sign up and apply straight away!

or
Share