Amondo Nederland

Het concept van Amondo

Reisbedrijf AMONDO geeft iedereen met reiservaring de kans om bij te verdienen door zelfstandig te bemiddelen bij het boeken van reizen naar alle uithoeken van de wereld. Vanzelfsprekend ondersteunt AMONDO met de nodige vakkennis en systemen. Met een dosis enthousiasme en passie voor reizen staat niets in de weg om te beginnen met de leukste bijbaan van Nederland!

Als Travel Networker bij AMONDO ben je als zelfstandig reisagent actief. Amondo ondersteunt vanuit het Service Center met de nodige vakkennis en techniek en meer dan 1.100 internationale Travel Network collega's helpen met tips en tricks.

Je hebt géén specifieke toeristische ervaring of opleiding nodig om AMONDO Travel Networker te zijn maar we verwachten dat de reiskennis van toegevoegde waarde zal zijn om als Travel Networker aan de slag te gaan. Je bent flexibel in het inrichten van je eigen werkdagen. Werk je graag vanuit huis, bij mensen thuis, wil je parttime of fulltime aan de slag? Als Travel Networker bepaal je je eigen werkomgeving en werkuren.

De kosten van deelname zijn slechts € 23,- per maand (3 maanden vrijblijvende proefperiode) en de verdiensten tussen de 5-7% van de reissommen. De kosten heb je dus la terugverdiend met het boeken van je eigen vakantie.

Link
http://www.amondo.nl
Anchor text / Link title
Bijverdienen met reiskennis...
Conditions

De tekst moet gericht zijn op het verkrijgen van 'leads' (geïnteresseerde nieuwe Travel Networkers).

Media
https://youtu.be/A4bClYeB3uw
https://youtu.be/EqUjz4xBem0

Details Advertorial

Product type
Advertorial
Compensation
Fixed amount
Campaign valid until
6 months ago
2017-05-31
Submitted before date
5 months ago
2017-06-30
Wanted Categories
  • Hobbies & Interest
  • Personal Finance
  • Travel
  • Social

Sign up for LinkPizza

or
Share