• Influencers
  • Advertisers
  • Affiliates

Lening vergelijken link

Briefing

We zijn op zoek naar platformen die de leningvergelijking op onze website willen promoten. In de leenmodule op Geld.nl kunnen consumenten het brede aanbod aan leningen in de markt eenvoudig vergelijken en direct zien welke kredietverstrekker de goedkoopste lening biedt die past bij de individuele wensen van de consument. Hiermee besparen consumenten gemiddeld €700 per jaar op de kosten van hun lening!

Bewustwording

Let op: We willen benadrukken dat we consumenten niet aan willen zetten tot het afsluiten van een lening, integendeel! We willen er enkel voor zorgen dat indien een consument de beslissing heeft gemaakt om een lening af te sluiten, hij niet onnodig teveel betaalt voor zijn lening. Het gros van de consumenten sluit een lening standaard af bij de bank waar ook de betaal- en spaarzaken geregeld worden. Deze banken hanteren doorgaans echter hoge(re) rentepercentages. Er zijn goedkopere oplossing in de markt die net zo betrouwbaar zijn als de traditionele banken. Hier willen we consument van bewust maken in onze lening vergelijking.

Vergelijking in enkele minuten

Het verschil tussen de duurste en goedkoopste lening bedraag gemiddeld namelijk €700 per jaar. Door een vergelijking te maken op onze site vindt de consument direct de kredietverstrekker die in zijn situatie de lening met de laagste rente biedt. Een goede vergelijking maken en een offerte aanvragen bij de kredietverstrekker van je keuze duurt slechts enkele minuten en het levert je zoals gezegd een enorme besparing op.

Duurzame content

Graag zouden we gepromoot worden in een artikel dat geheel in de stijl van jouw website geschreven is. Sterke voorkeur gaat hierbij uit naar "duurzame content", oftewel content die ook op lange termijn (voor zoekmachines) interessant is en waar na verloop van tijd nog opgezocht wordt. Dit wordt bevorderd door in de content zoektermen op te nemen waar ook op lange termijn nog naar gezocht wordt.

Onderwerp artikel

Bij voorkeur gaat niet het gehele artikel over het afsluiten van een lening, maar wordt er in een bepaalde alinea specifiek aandacht aan besteed. Bijvoorbeeld een artikel over het verbouwen van je woning of het kopen van een auto, waarbij in een specifiek deel in de content wordt ingegaan op het wel of niet afsluiten van een lening hiervoor.

Linkplaatsing

Deze campagne is voor het plaatsen van een link in een bestaand artikel. We ontvangen graag een link van het artikel waarin de link geplaatst zou moeten worden.

Link
https://www.geld.nl/lenen/vergelijken
Anchor text / Link title
Geld.nl / Lening vergelijken / vergelijkingssite Geld.nl / Geld lenen
Conditions
  • LinkPizza script geïnstalleerd
  • Domain Authority van minimaal: 30
  • Permanente plaatsing
  • De doelgroep van jouw website is 35-55 jaar
  • Pagina heeft een recente Google cache update


Sign up for LinkPizza

or

Details Link

Product
Link
Compensation
Fixed amount
Valid until
1 month ago
Submitted before date
1 month from now
Share