• Influencers
  • Advertisers
  • Affiliates

Met je website over de grens

Briefing

Zaken doen in Duitsland? Vertaalbureau Perfect vertaalt niet alleen jouw teksten, maar vertaalt ook andere documenten zoals algemene voorwaarden, aktes en contracten.

Voorbeeldtekst:

Je bedrijf groeit ontzettend snel! Je hebt een product dat internationaal verkocht kan worden en hebt besloten dat je de grens overgaat. Je gaat zaken doen in Duitsland. Duitsland is immers 9,5x groter dan Nederland en heeft 5x zoveel inwoners. Een enorme afzetmarkt strekt zich voor je uit. Je hebt je verdiept in hoe zaken doen in Duitsland werkt en bent goed voorbereid. Je overweegt om zelf de teksten te vertalen, je spreekt immers een aardig woordje Duits. Toch is dat niet aan te raden en wel hierom:

1.   Duitsland is onze grootste handelspartner. Je wint het snelste vertrouwen als je de Duitse taal tot in de puntjes beheerst. Helaas redt je het niet met je aardig woordje Duits. Je hebt een professioneel vertaalbureau met native speakers Duits nodig. Zij weten precies wat de normen en gebruiken en grammaticaregels zijn en waar ze op moeten letten. Je wint het snelst het vertrouwen door je teksten door een professioneel vertaalbureau te laten vertalen!

2.   Een goede Duitse vertaling is een kwestie van kennis en gevoel. Medewerkers van een vertaalbureau in Enschede hebben goede connecties met Duitse bedrijven, komen er zelf regelmatig en zijn volledig op de hoogte van de cultuur en gebruiken daar. In Duitsland geldt een hiërarchische manier van zaken doen en wordt veel waarde gehecht aan de Duitse cultuur. De native speakers weten precies hoe ze hier mee om moeten gaan, zodat jouw teksten goed worden ontvangen.

3.   Wist je dat Duitsers bij de grootste online shoppers van Europa behoren? Ook bestellen ze regelmatig in een buitenlandse webshop. Vooral jongeren doen dit vaak. Voorwaarde om bij een buitenlandse webshop te bestellen zijn een veilige betaalomgeving, de gewenste Duitse betaalmethode, de webshop volledig in het Duits en dat ze in het Duits contact op kunnen nemen met de klantenservice. Zorg dat je dit op orde hebt, Vertaalbureau Perfect helpt je hierbij!

4.   Vertaalbureau Perfect vertaalt niet alleen jouw teksten, maar vertaalt ook andere documenten zoals algemene voorwaarden, aktes en contracten. Juist in deze juridische documenten is het ontzettend belangrijk dat alles op de juiste manier wordt vertaald. Je wilt geen gedoe doordat algemene voorwaarden op de verkeerde manier vertaald zijn. De vertalers doen dit wekelijks en weten precies hoe de juridische regels in elkaar steken.

Wil je er zeker van zijn dat je tekst niet alleen wordt vertaald naar het Duits, maar dat de tekst ook optimaal wordt afgestemd op je Duitse doelgroep? Laat je tekst dan vertalen door Vertaalbureau Perfect en win snel het vertrouwen!

Titel: » Blog 4 tips voor een succesvolle vertaling I Vertaalbureau Enschede

Meta: Zaken doen in Duitsland? Laat je teksten vertalen door een vertaalbureau in Enschede en win snel het vertrouwen!  

Conditions

Wij zijn op zoek naar specifieke websites gerelateerd aan bedrijven/business/import/export/marketing voor het distribueren van artikelen die gericht door ons geschreven worden.

Er kunnen door de publisher/blogger eisen gekoppeld worden aan de inhoud van het artikel. Wij schrijven de artikelen zelf, gericht naar de inhoud van uw website.


  • Artikel moeten wij kunnen voorzien van 2 links.
  • Artikel moet door ons geschreven worden.
  • Permanente plaatsing
  • Domain Authority van minimaal: 25
  • Artikelen kunnen tussen de 500 en 1000 woorden aangeleverd worden gericht op uw eigen content.


Zie voorbeeld van de content die aangeleverd kan worden in de briefing. Let op! Het kan specifieker en gerichter richting uw onderwerp(en), waarbij er bijvoorbeeld één alinea over vertalen gaat.

Wij ontvangen graag uw pitch.

Apply to join this campaign

Do you want to join this campaign? Log in or sign up and apply straight away!

or

Details Post

Product
Post
Compensation
Fixed amount
Valid until
3 days from now
Submitted before date
1 week from now
Wanted Categories
  • Business
Share