Boshuis Waterontharder

Briefing

Boshuis is in 2003 gestart als handelsonderneming in het verkopen van waterontharders voor de particuliere markt. Al gauw bleek dat er meer te doen is op het gebied van water. Vandaar dat de naam Boshuis al spoedig werd veranderd van handelsonderneming naar ‘Thuis in Water!’.

Inmiddels is Boshuis, Thuis in Water! uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de wereld van waterbehandeling voor de particuliere markt.

De focus in deze campagne ligt hierbij Waterontharders.

Wij zijn op zoek naar relevante publishers / websites die een artikel over Boshuis Waterontharder willen schrijven en de voordelen van zacht water.

Visie

We zijn ons er van bewust dat schoon en veilig drinkwater een kostbaar goed is. Dit moet voor iedereen bereikbaar zijn. (Drink)waterbehandelingen in ecologisch en economisch balans ontwikkelen, produceren en leveren in een organisatie waar iedere werknemer met passie en plezier zijn of haar steentje bijdraagt. Eerlijk advies, service en vriendelijkheid staan als een statement in het dagelijkse contact met onze collega’s en klanten.

Waarom behandelen we water op de manier waarop we dat doen is een vraag die als een rode draad door onze dagelijkse werkzaamheden loopt. Wij zijn betrokken bij onze maatschappij en leven in sociaal verantwoorde balans.

Missie

Wij geloven dat drinkwater comfortabeler, veiliger, gezonder en zuiniger kan. Ecologisch, economisch en eenvoudig voor onze relaties en onszelf. We staan dagelijks voor de uitdaging onze producten en diensten te optimaliseren en te innoveren.

Link
https://www.boshuis.nl
Anchor text / Link title
Waterontharder Boshuis

Conditions

Post
Fixed amount
Required Connection
20
Domain Authority
Common conditions
  • The article is a permanent placement
  • Contain 2 links
Other Conditions
  • Links en anchortekst in nader overleg
  • Je hebt een relevante website
  • Pitch met de URL van een vergelijkbaar relevant artikel


Channels
  • Website
Campaign closes
9 months ago
Submitted before date
8 months ago

Sign up for LinkPizza

or
Share