Neckermann Campagne Zomer

Briefing

Neckermann heeft 9 zonnige bestemmingen die we graag onder de aandacht willen brengen en daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Neckermann is daarom op zoek naar influencers die inspirerende content willen schrijven en affiniteit hebben met deze bestemmingen. Het is van belang dat jij met jouw content mensen kan enthousiasmeren voor deze prachtige locaties en Neckermann er op een natuurlijke manier in kunt verwerken.

Graag horen we van je welke bestemming jij graag uit wil lichten. Deel daarnaast ook in jouw motivatie een URL van een eerder geplaatst artikel of advertorial waar je trots op bent! Jij weet het beste welke content jouw doelgroep inspireert, dus op dit gebied krijg je volledige creatieve vrijheid. Graag zouden wij wel variërende anchor teksten willen hebben denk hierbij aan: zonnig Lanzarote, prachtig Kreta, vakantie Fuerteventura of het mooie Algarve.

De doelstelling voor deze campagne is traffic genereren naar de pagina's van vakantie Lanzarote, Kreta, Fuerteventura, Algarve, Mallorca, Egypte, Turkije, Italië en Kroatië.

Verwerk de onderstaande links op een natuurlijke manier in jouw content en benoem Neckermann minstens één keer. Het is niet de bedoeling dat je concurrerende partijen in jouw content verwerkt.


Doel URL’s:

https://neckermann.nl/vakantie/spanje/lanzarote/

https://neckermann.nl/vakantie/griekenland/kreta/

https://neckermann.nl/vakantie/spanje/fuerteventura/

https://neckermann.nl/vakantie/portugal/algarve/

https://neckermann.nl/vakantie/spanje/mallorca/

https://neckermann.nl/vakantie/egypte/

https://neckermann.nl/vakantie/turkije/

https://neckermann.nl/vakantie/italie/

https://neckermann.nl/vakantie/kroatie/Graag horen we van je welke bestemming jij graag uit wil lichten. Deel daarnaast ook in jouw motivatie een URL van een eerder geplaatst artikel of advertorial waar je trots op bent!

Let op: Pitch alleen als je een travelblog hebt, andere pitches worden afgewezen, heb je al eerder geschreven voor Neckermann dan ook graag niet aanmelden. 

Link
http://www.neckermann.nl
Anchor text / Link title
in nader overleg

Conditions

Post
Fixed amount
Required Connection
15
Domain Authority
Common conditions
 • The article is a permanent placement
 • The article should have at least 300 words
 • Shared through social media
 • Use at least one image
Other Conditions

Overige Voorwaarden

 • Het hoofdzoekwoord (anchor tekst) komt terug in de titel van het artikel
 • Wij willen 3 artikelen per bestemming: wij zullen proberen rekening te houden met de voorkeur van de partner, maar mocht een bestemming te veel aanmeldingen krijgen verdelen we de bestemmingen over de linkpartners.
 • Het artikel bevat minimaal 400 woorden
 • Affiliate links zijn niet toegestaan.
 • Je pitcht met een travelblog
 • Je mag nog niet eerder gepitcht hebben op een campagne van Neckermann


Channels
 • Website
Wanted Categories
 • Travel
Campaign closes
9 months ago
Submitted before date
7 months ago

Sign up for LinkPizza

or
Share