Happy naar je werk op je 66ste

Briefing

What do we want an influencer to do:

Sno is 66 en gaat iedere dag met veel plezier naar zijn werk. Hij werkt bij een internationaal import en exportbedrijf en is met 15 jaar dienstverband het personeelslid dat het langst werkt bij dit bedrijf. Elke dag reist hij behoorlijk wat kilometers om naar zijn geliefde werkgever te gaan. Collega's vinden het erg prettig om met Sno te werken.

Wij zijn erg blij dat Sno nog steeds elke dag met veel plezier naar zijn werk gaat en zolang als het kan tijdens zijn pensioen zeker nog door wil werken. Ook mag naar ons idee deze werkgever in het zonnetje gezet worden. We verkeren immers in een tijd waarin veel 50 en 60 plussers zonder werk komen te zitten en geen nieuwe kans meer krijgen.

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te schrijven over de veranderde maatschappij / arbeidsmarkt en die hieruit willen schrijven over een 66-jarige werknemer die (ondanks zijn pensioenleeftijd) van plan is om nog jaren te blijven werken. Als het past en wenselijk is, is het ook mogelijk om wat vragen aan hem te stellen en dit als een mini-interview te plaatsen.

Sign up for LinkPizza

or
Share