ShopBuddies.nl

Briefing

Bij ShopBuddies.nl ontvang je heel eenvoudig extra cashback bij het online shoppen. Via de meer dan 30.000 aangesloten webshops biedt ShopBuddies.nl cashback op miljoenen producten, van kleding en schoenen tot vakanties, meubels en elektronica. Ook kan je via de ShopBuddies.nl App op jouw mobiel cashback sparen en profiteren van de beste deals.

 Met ShopBuddies.nl willen wij jou de beste & meeste voordelen bieden bij het online winkelen. Als je je (gratis) registreert als lid van ShopBuddies.nl, profiteer je van de volgende voordelen: De hoogste Cashback korting bij online aankopen

  • Gratis deelname
  • Je kunt de cashback direct laten uitbetalen op jouw rekening of omzetten in leuke cadeaubonnen
  • Exclusieve deals voor extra korting
  • Meer dan 30.000 aangesloten webshops in Europa
Onderdeel van OrangeBuddies Media

ShopBuddies.nl is één van de cashback websites van OrangeBuddies Media, een online mediabedrijf dat sinds de oprichting in 2009 is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met kantoren in Nederland, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Canada. Met meer dan 100 cashback websites in Europa, Australië en de Verenigde Staten. OrangeBuddies is gespecialiseerd in online cashback & loyalty portals met als doel toegevoegde waarde te bieden voor zowel consumenten als adverteerders.

Waar zijn wij naar op zoek?

Voor ShopBuddies.nl zijn wij op zoek naar bloggers die het leuk vinden om een artikel te schrijven over "Online Shopping". Als één van de grootste cashback websites van Nederland is het van belang dat het concept "Cashback" centraal staat, maar dat kan op verschillende manieren; Het kan een blog zijn over bijvoorbeeld "Geld besparen op je online aankopen" wat meer algemener is ingestoken of het kan een blog specifiek zijn over het platform ShopBuddies. Wij horen graag in je pitch hoe jij de campagne wilt insteken.

Sign up for LinkPizza

or
Share