SoHosted Cloud

Briefing

Vroeger was alles makkelijker. Servers bestonden niet en als jouw bedrijf meer opslagruimte nodig had, kocht je een extra archiefkast. Dat is allang verleden tijd. De kans is groot dat jouw bedrijf een eigen serverruimte of datacenter heeft, of misschien denk je erover na om er eentje in te richten. Wat jouw situatie ook is, na het lezen van dit artikel besef je dat er veel betere opties zijn! SoHosted Cloud BV is onderdeel van SoHosted en levert infrastructuur oplossingen. Al meer dan 15 jaar hebben wij ervaring in het hosten van websites, domeinregistraties en alles wat te maken heeft met hosting in het algemeen. Met 25 enthousiaste medewerkers verzorgen wij de hosting voor meer dan 40.000 klanten en werken we elke dag hard om de beste service te verlenen.

Én volgens Webhosters, de grootste onafhankelijke webhostingvergelijker van Nederland, laden de sites van SoHosted het snelste. We zijn samen met yourhosting uitgeroepen tot winnaar van de Webhosting Snelheidstest 2018.

Kun jij een artikel schrijven over networking, servers en/of computers, begrijp jij als geen ander hoe belangrijk het is om je hosting goed op orde te hebben en heb je verstand van virtualisatie en hosting? Ben je geïnteresseerd? Pitch dan snel op deze campagne.


Sign up for LinkPizza

or
Share