Overstappen zorgverzekering

Briefing

Vanaf half november t/m eind december is het weer zover: hét jaarlijkse moment om je zorgverzekering kritisch tegen het licht te houden.

Graag willen we extra aandacht besteden aan de vernieuwde zorgverzekering vergelijking van Geld.nl. In deze vergelijking, die je kunt vinden op https://www.geld.nl/zorgverzekering, kunnen consumenten het grootste aanbod zorgverzekeringen vergelijken. Door een vergelijking te maken vindt de consument de zorgverzekering met de laagste premie en beste voorwaarden, passend bij de zorgwensen van de consument. Dit levert een besparing tot enkele honderden euro's per jaar op!

We willen de vergelijking graag in een relevant artikel onder de aandacht brengen, dat geheel in de stijl van jouw website geschreven is. Sterke voorkeur gaat hierbij uit naar "duurzame content", oftewel content die ook op lange termijn (voor zoekmachines) interessant is en waar na verloop van tijd nog bezoek over komt. Dat wil overigens niet zeggen dat het gehele artikel over zorgverzekeringen moet gaan. Bij voorkeur wordt er in één of twee alinea('s) de nadruk op gelegd.

Pitch met de URL van het artikel waarin jij de link wilt gaan plaatsen.

Link
https://www.geld.nl/zorgverzekering
Anchor text / Link title
Zorgverzekering vergelijken

Conditions

Link
Fixed amount
Required Connection
30
Domain Authority
Common conditions
  • The article is a permanent placement
Other Conditions
  • Link en ankertekst in overleg
Channels
  • Website
Wanted Categories
  • Health & Fitness
  • Personal Finance
Campaign closes
5 months ago
Submitted before date
5 months ago

Sign up for LinkPizza

or
Share