Marina Miracle

Briefing

Marina Miracle is een jong cosmeticamerk uit Noorwegen en is sinds juni 2018 verkrijgbaar in Nederland en België. Ik (Joost) werk met mijn vriendin (Hanne) hard om dit merk hier in de markt te zetten. Wij doen dit uit passie en enthousiasme voor dit merk. Ik werk fulltime en Hanne is nog student, het is uiteraard onze ambitie om dit tot een succes te brengen. Wij steken er veel tijd in en doen dit groot en deels ook met ons eigen vermogen, wij verdienen hier niks aan.

Over Marina Miracle:

Marina Engervik heeft haar leven lang last gehad van atopisch eczeem, met acne. Gedurende haar leven heeft ze van alles geprobeerd om dit te genezen, maar tevergeefs. Uiteindelijk is ze zich gaan verdiepen in natuurlijke ingrediënten en is deze zelf gaan mengen. Hieruit ontstond de eerste gezichtsolie, nu bekend als de Herbal Face Oil. Ze is dit gaan gebruiken en na 4 weken begon ze resultaat te zien. Haar familie en vrienden zagen dit en zijn het ook gaan gebruiken. Ze vroegen dan om de miracle oil, vandaar de naam Marina Miracle nu. Inmiddels is Marina Miracle Internationaal aan het groeien en heeft het meerdere prestigieuze awards gewonnen zoals the Beauty Shortlist 2018, Swedish Health Awards 2018, The Janey Loves 2018 Platinum Awards en nog veel meer!

Effect omgeslagen weer op de huid

Sinds afgelopen weekend is het weer flink omgeslagen en zoals je zelf misschien al wel hebt gemerkt heeft dit een negatieve invloed op de huid. De huid wordt ontzettend droog en kan zelfs geïrriteerd raken. De producten van Marina Miracle zijn 100% natuurlijk, zoveel mogelijk gecertificeerd organisch. De Herbal Face Oil is een hydraterende dagolie, die de huid in balans brengt. Dankzij de hoogwaardige ingrediënten is deze zeer geschikt voor de meest gevoelige huidtypen, zelfs eczeem en acne.

Campagne

Wij willen het positieve effect van onze producten laten zien door een complete Marina Miracle Skin Care routine aan te bieden t.w.v. €141,-, in ruil voor een eerlijke review.

Je ontvangt dan (full-size):

 • Sweet & Creamy Oil Cleanser
 • Herbal Face Oil
 • Argan Night Serum

Uiteraard hangt het van je huidtype af. Mocht je echt een vette/acne huid hebben, dan komt het Acne Fight Serum in plaats van de Herbal Face Oil, als mannelijke blogger ontvang je de mannenlijn en heb je een rijpe huid dan ontvang je de Amaranth set (t.w.v. €219,-).

Wij zijn op zoek naar influencers met volgers tussen de 25-55 jaar, met focus op natuurlijke producten/huidirritaties/organisch/holistisch/bewust. Neem gerust alvast een kijkje op onze website! Mocht je interesse hebben, schrijf dan een mooie pitch en dan gaan we samen een mooie campagne opzetten!

Link
https://marinamiracle.nl/
Anchor text / Link title
marina miracle

Conditions

Review
Barter + Fee
Required Connection
Target audience gender
Common conditions
 • The article should have at least 300 words
 • Shared through social media
Other Conditions

Wij bieden je de producten, een langdurige samenwerking en een exclusieve actie die je mag delen met je volgers.

Channels
 • Website
 • Instagram
Wanted Categories
 • Beauty & Fashion
 • Health & Fitness
Target audience age
 • 35 till 44
 • 25 till 34
 • 45 till 54
Campaign closes
5 months ago
Submitted before date
5 months ago

Sign up for LinkPizza

or
Share