Deurbel met camera

Briefing

Dé smart home specialist met webshops in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk is 50five. Onze ambitie is om hét platform te worden binnen de snelgroeiende smart home markt.

Wij merken dat veel mensen nog niet weten dat er voor dagelijkse problemen of frustraties vaak slimme oplossingen zijn. Samen met Leon van der Zanden zijn we daarom de campagne “Dagelijkse Domme Dingen” gestart (https://www.50five.nl/dagelijkse-domme-dingen), waarmee we mensen in dit geval bewust willen maken van slimme beveiligingsoplossingen. Zo kan je met een wifi camera je huis en tuin in de gaten houden, dankzij een slimme rookmelder een melding op je smartphone krijgen wanneer er brand is of ’s avonds laat al zien wie er voor de deur staat via een slimme deurbel voor je deze opent.

Wij zijn op zoek naar (content) partners die samen met ons dit bewustzijn willen creëren. In dit geval voor een slimme deurbel, ofwel een deurbel met camera. Wij bieden hiervoor de Ring Pro videodeurbel twv €279 aan als product om te reviewen. Deze zeer populaire deurbel is een van de absolute marktleiders op het gebied van slimme deurbellen en dus geniet je hiermee van optimale mogelijkheden. Het mooie van dit alles? Na het reviewen mag je de deurbel lekker laten hangen, hij is voor jou! Hiervoor zoeken we met name partners die hun eigen draai kunnen geven aan smart home, waardoor dit jouw lezers inspireert en motiveert. We zoeken daarmee geen voor de hand liggende content, maar zijn vooral benieuwd naar eigenzinnige ideeën. Uiteraard verwachten we ook partners met veel lezers en goede SEO waarden. We worden graag verrast!

Sign up for LinkPizza

or
Share