Koekoeksklokken

Briefing

What do we want an influencer to do:

Wat is er nou leuker dan een koekoeksklok voor een kleine jongen of meid? Vele van ons zijn wellicht ook opgegroeid met een koekoeksklok in huis, hoe mooi zou het zijn om onze kinderen hetzelfde te kunnen bieden? Echter kan het zoeken naar een koekoeksklok voor een kinderbudget een flinke uitdaging zijn.

Daarom hebben we een collectie met kinderklokken en kinder koekoeksklokken samengesteld die perfect zijn voor kinderen tussen de 2 en 15 jaar oud. Deze schattige, kleurrijke en onweerstaanbare kinderklokken brengen een glimlach op het gezicht van ieder kind. Bovendien kan een koekoeksklok helpen met het leren van de tijd, omdat de koekoeksroep ieder vol uur zal luiden.

Al onze kinderklokken zijn met de hand gemaakt, in Duitsland of in Italië en zijn veelal van hout. Om te laten zien dat ook deze koekoeksklokken van hoge kwaliteit zijn komen ook deze klokken met één of twee jaar fabrieksgarantie. De kinderklokken komen vaak in felle kleuren en met dieren. Vrijwel alle kinderklokken werken op batterijen, waardoor ze niet hoeven worden opgewonden. Daarnaast hebben ze een lichtsensor of een handmatige schakelaar waarmee het geluid uitgezet kan worden. Hierdoor zal het vogeltje ook gaat slapen wanneer het donker is, net als uw kleine jongen of meid. Deze klokken voor kinderen zijn perfect voor de kinderkamer, speelkamer of scholen.

Voor onze collectie kinder koekoeksklokken zijn we opzoek naar samenwerkingen met bloggers /influencers die graag een artikel over wil schrijven ovr onze toffe kinder collectie.


Sign up for LinkPizza

or
Share