Woonexpress - Eettafels

Briefing

Woonexpress is het grootste Nederlandse woonwarenhuis. Je vindt bij ons écht alles voor alle kamers van je huis allemaal onder 1 dak! We bieden je de nieuwste woontrends voor elke stijl en smaak! Je vindt bij ons complete woonkamers, topkwaliteit keukens, romantische slaapkamers, hippe kinderkamers en alles voor de studeer-/werkkamer. Maar ook fraaie verlichting, wanddecoratie, badkameraccessoires, gordijnen en de leukste woonaccessoires. Wat je ook zoekt voor je huis...Woonexpress heeft het.

Deze campagne gaat specifiek over onze eettafels: Hier vind je alle maten eettafels voor verschillende woonstijlen, ook ronde en ovale tafels. Ga voor een tafel die bij de stijl van je woonkamer past. Dek je tafel in stijl, dat maakt het helemaal af.Je bent vrij om zelf de inhoud van de blog te bepalen. Dit kan bijvoorbeeld een blog zijn over jouw nieuwe eettafel, een inspiratieblog met eettafels die je graag zou willen hebben of tips voor het kopen van een nieuwe eettafel. We zijn benieuwd naar jouw creatieve idee!

We zijn op zoek naar een natuurlijk artikel met een link die uitnodigt om door te klikken. Dit bereik je bijvoorbeeld door het woord 'deze' voor de linktekst te plaatsen.

LET OP: er is ook een pitch voor Woonexpress over kasten. Als je daar al op hebt gepitcht, kunnen we je helaas niet accepteren voor de blog over eettafels.

Elke maand gaan wij opnieuw een aantal samenwerkingen aan, het kan dus even duren voor je een reactie ontvangt.


Link
https://www.woonexpress.nl/collectie/tafels/eettafels/
Anchor text / Link title
eettafel / eettafels

Conditions

Post
Flexible amount
Required Connection
Target audience gender
Conditions
  • The article is a permanent placement
  • Contain 2 links
  • Shared through social media
  • The article should have at least 300 words
Other Conditions
  • Links: 1 naar Woonexpress en minimaal 1 andere externe link, niet naar een concurrent en ook niet naar een commerciële website
  • Ten minste 300 woorden
  • Er staan meerdere interieur-artikelen op je website
  • Zorg ervoor dat de link uitnodigt om erop te klikken, door er een activerende zin van te maken. Bijvoorbeeld "Tijdens onze zoektocht bekeken we deze mooie collectie eettafels en deden we inspiratie op voor het model tafel dat we uiteindelijk gekozen hebben"


Channels
  • Website
Wanted Categories
  • Home & Garden
Target audience age
Between 13 and 65
Campaign closes
in 3 months
Submitted before date
in 4 months

Apply to join this campaign

Do you want to join this campaign? Log in or sign up and apply straight away!

or
Share