ASPA Clean Science Skincare

Briefing

What do we want an influencer to do:

Kortom, ASPA is de schoonheidssalon en de schoonheidswinkel gevestigd in Den Haag. Onze bedrijfsvisie is gebaseerd op het combineren van het beste van cosmeceutische wetenschap en natuur in de producten die nooit op dieren zijn getest en zonder dubieuze ingrediënten zoals parabenen en schadelijke conserveermiddelen, kunstmatige kleuren, petroleumbijproducten en minerale olie, natriumsulfaten, PEG en propyleen. Onze behandelingen combineren Clean Science producten en de niet-chirurgische technologie om de beste resultaten voor uw huid te leveren.

We bieden behandelingen om zelf te ervaren en om u te informeren over uw unieke combinatie van Clean Science producten en geavanceerde technologie die wordt gebruikt in onze gezichtsbehandelingen.

Wij willen het positieve effect van onze producten en behandelingen laten zien door een complete routine aan te bieden t.w.v. €120,-, in ruil voor een eerlijke review.

Je ontvangt dan:

  • face behandeling
  • voeding advies
  • mineral gezicht applicatie

Wij zijn op zoek naar influencers met volgers tussen de 35-64 jaar, met focus op natuurlijke cosmeceutical producten//holistisch behandelingen met resultaat. Neem gerust alvast een kijkje op onze website! Mocht je interesse hebben, schrijf dan een mooie pitch en dan gaan we samen een mooie campagne opzetten! Graag zien wij een post op je website, Instagram en Google. Maar een plaatsing op minimaal 2 van deze 3 opties zijn een voorwaarde om samen te werken.


Sign up for LinkPizza

or
Share