Sfeer en gezelligheid tijdens de donkere dagen!

Briefing

What do we want an influencer to do:

Een haard maakt van een huis een thuis. Met een brandend vuurtje op de achtergrond wordt al het andere onbelangrijk. Het knisperende geluid van een houthaard of de speelsheid van een gashaard. Daarmee wordt het huis compleet gemaakt. Het kiezen van de juiste kachel gebeurt niet iedere dag. Wanneer u een kachel gaat aanschaffen, dan is het de bedoeling dat deze jarenlang een meubelstuk in uw huis wordt. Het is daarom van belang dat er bij het aanschaffen van een haard goed gekeken wordt naar de mogelijkheden binnen uw huis en uw wensen. Allereerst de keuze voor gas of voor hout. Dit is vaak al lastig genoeg. Dan zijn er vervolgens legio mogelijkheden voor het inbouwen, inzetten of aanpassen van de haard. Wij zien graag dat u de juiste keuze maakt. Gaat u voor gas, of wordt het toch hout? Zijn de mogelijkheden er niet, maar wilt u toch een haard? Dat kan! Met een elektrische kachel kunt u uw woonkamer toch opvullen met de sfeer van een kachel.

Al het bovenstaande is te verkrijgen bij de Haardenexpert. Buiten het feit dat een groot deel van het assortiment brandend te bewonderen is in de showroom, biedt de Haardenexpert u nog meer! Door investeringen in de kennis en kunde van de medewerkers, zijn zij in staat om u het beste advies te geven voor een haard. Hierbij wordt er altijd rekening gehouden met de mogelijkheden binnen uw woning.

Graag zien wij leuke artikelen over de sfeer en gezelligheid van een haard. Dat kan een houtkachel zijn maar ook een gashaard of elektrische sfeerhaard.

Je mag het artikel naar eigen tone of voice schrijven en we zijn erg benieuwd naar jouw idee hierover. Kan dus over het opknappen van de woonkamer gaan of bijvoorbeeld het restylen van je woonkamer naar de winterse sferen en je daarbij denkt het plaatsen van een leuk elektrisch haardje bijvoorbeeld. Een elektrische haard is ook erg veilig als je kleine kinderen of huisdieren hebt. Hier kan je dus wellicht in je blog ook op inhaken. Laat je creativiteit de vrije loop. :) Eventueel kunnen wij ook zelf een artikel aanleveren.Sign up for LinkPizza

or
Share