Rolfstone Nova - Echt draadloze oordopjes - Bluetooth 5.0

Briefing

Onze draadloze oordopjes werken echt met alle smartphones, geen kabel meer die in de weg zit!

Speel tot 5 uur achter elkaar muziek: Luister tot 5 uur achter elkaar muziek of bekijk je favoriete series onderweg. Dankzij de Bluetooth 5.0 chip zijn de oordopjes efficiënter en verbruiken ze minder stroom. Hierdoor zijn de oordopjes nog steeds super klein en hebben ze alsnog een lange afspeelduur.

Automatisch aan, automatisch verbonden! Zodra je de oordopjes uit de oplaadcase haalt gaan deze automatisch aan. Ze maken binnen 2 seconden verbinding met elkaar en gaan vervolgens op zoek naar een afspeelapparaat. Ben je al eens eerder met de oordopjes verbonden geweest en staat je Bluetooth aan? Dan verbinden de oordopjes vervolgens automatisch met je telefoon!

Laad de oordopjes onderweg op in de oplaadcase: Wanneer je klaar bent met muziek luisteren plaats dan de oordopjes in de oplaadcase. In deze oplaadcase zit een batterij die ze onderweg tot 4 keer opnieuw kan opladen! Het volledig opladen van de oordopjes duurt ongeveer een uur. Wanneer uiteindelijk ook de oplaadcase leeg is dan is deze op te laden met de meegeleverde Micro-USB kabel. 

Makkelijk en veilig onderweg opladen door de magneten in de oplaadcase: In de oplaadcase zitten magneten waardoor de oordopjes bijna vanzelf in de oplaadcase worden geplaatst! Deze magneten zorgen er ook voor dat de oordopjes altijd op z’n plaats blijven zitten. Wanneer je de oordopjes onderweg uit de oplaadcase wilt halen hoef je je dus geen zorgen te maken dat ze per ongeluk uit de oplaadcase vallen.

Bekijk video’s en luister muziek: Bekijk onderweg video’s en luister muziek. Door Bluetooth 5.0 zit er geen vertraging in het geluid waardoor makkelijk video’s kan kijken! 

Stevige bass en heldere hoge tonen: De Rolfstone Nova oordopjes zijn meer dan alleen volledig draadloos, ze klinken ook nog eens geweldig! De bass wordt zeer goed benadrukt en het dynamische geluid vormt de perfecte soundtrack vormt voor je work-outs.

De oordopjes blijven bij elke beweging goed in de oren zitten! De oordopjes zijn zeer klein, hebben een siliconen wingtip aan de bovenkant en worden geleverd met 3 paar siliconen eartips. Deze eartips komen in de maten Small, Medium en Large. Kies de maat die het beste in jouw oren zit voor optimaal geluid en een optimale pasvorm. De oordopjes wegen maar 4.5 gram per stuk! Hierdoor kan je de oordopjes uren achter elkaar dragen zonder dat deze gaan irriteren. De Rolfstone Nova oordopjes zullen dus tijdens het hardlopen, in de sportschool of met elke andere sport niet uit je oren vallen! 

Universeel: Rolfstone Nova werkt met elk Bluetooth apparaat: De Rolfstone Nova echt draadloze oordopjes werken met elk Bluetooth apparaat. Dus ook wanneer je afspeelapparaat geen Bluetooth 5.0 heeft. Ze werken dus met alle Android smartphones zoals de Samsung Galaxy’s, met alle modellen iPhone’s maar ook met tablets zoals de iPad, laptops en computers. 

Zweet- en regenbestendig: De Rolfstone Nova oordopjes zijn IP64 gecertificeerd. Dit betekent dat de oordopjes stof en spatwaterdicht zijn. Dus wanneer er tijdens het sporten zweet of regendruppels op de oordopjes terecht komen is dit geen probleem. Veeg ze er aan het einde van je sportsessie af en je kan weer verder.

Selecteer het volgende nummer of pauzeer de muziek zonder je mobiel aan te raken: Play of pauzeer je muziek door 1 keer op de knop te drukken. Volgend nummer afspelen? Klik dan 2 keer op een van beide oordopjes. Het vorige nummer afspelen? Klik dan 3 keer achter elkaar op het knopje. 

Handsfree: Neem je telefoon op zonder je telefoon aan te raken: In beide oordopjes zit een microfoon. Zodra je de oordopjes gekoppeld hebt aan je telefoon en je wordt gebeld dan krijg je een melding. Neem het inkomende gesprek op door 1 keer op de knop te drukken van een van de oordopjes. Het geluid van de oproep komt uit beide oordopjes. De Active Noise Reduction technology filtert alle omgevingsgeluiden weg zodat je altijd goed verstaanbaar bent. Wil je de inkomende oproep afwijzen? Hou dan het knopje 2 seconde ingedrukt en luister automatisch weer verder naar je muziek.

Promoot de nieuwste volledig draadloze oordopjes door middel van een gave Instagram post en/of tof artikel op je website. De Rolfstone Nova hebben echt geen kabels meer. Hierdoor zijn ze perfect om onderweg en tijdens het sporten te gebruiken. De Rolfstone Nova oordopjes zijn met €79,95 ook nog eens een stuk goedkoper dan de concurrenten. Bekijk voor meer informatie op www.echtdraadloos.nl


Link
https://echtdraadloos.nl/
Anchor text / Link title
Rolfstone Nova

Conditions

Post
Fixed amount
/
Required Connection
Target audience gender
Common conditions
 • Use at least one image
 • Shared through social media
Other Conditions
 • Bij een blogpost graag minimaal 300 woorden gebruiken en het liefst 2 links
 • Links en ankerteksten nader te bepalen
 • Bij een Instagrampost willen we graag getagd worden in de omschrijving en in de story graag op de foto
 • Afbeeldingen kunnen wij aanleveren


Channels
 • Instagram
 • Website
Wanted Categories
 • Hobbies & Interest
 • Health & Fitness
 • Technology & Computing
 • Sports
 • Beauty & Fashion
Target audience age
Between 18 and 44
Campaign closes
7 months ago
Submitted before date
7 months ago

Sign up for LinkPizza

or
Share