Herentrui

Briefing

Een herentrui is een multifunctioneel kledingstuk. Je kunt het over t-shirts of overhemden dragen, als stoere losse bovenkleding of als backup voor een frisse lente of herfst avond. Vroeger werden truien altijd met de hand gebreid en bestonden zij uit wol. De trui is tegenwoordig een verzamelnaam voor een hoop verschillende kledingstukken, zoals pullovers, sweatvest en sweaters. Met of zonder capuchon. Alle truien koop je snel en gemakkelijk online bij Suitableshop!

De herentrui is in alle opzichten vernieuwend en uiterst veelzijdig, of het nu de snit, de vorm of de kleur betreft. Zo zijn er grof gebreide herentruien, Noorse truien, truien van fijn weefsel of tricotage, met col, polokraag, mockerkraag, V-hals, ronde hals of met rits, effen truien en sweaters heren met smalle strepen en brede strepen, print applicaties, stiksels en dessins in de vorm van ruitjes. Voor de fabricage van mannentruien worden behalve wol ook katoen, kasjmier en hoogwaardige kunstvezels (100% of in combinatie met natuurvezels) gebruikt.

Graag zien wij een artikel op jouw website over herentruien. Het is de bedoeling dat je je lezers inspireert en natuurlijk verwijst naar Suitableshop..

Sign up for LinkPizza

or
Share