Nappiez Beddengoed

Briefing

Koalabedding is gespecialiseerd in beddengoed voor dreumesen, peuters en kinderen. Bij ons staan kwaliteit, comfort en betaalbaarheid centraal. De producten worden handmatig geselecteerd door onze specialisten en gecontroleerd op onzorgvuldigheden. Dankzij jarenlange ervaring weten wij welke materialen geschikt zijn voor welke leeftijdsfase en kunnen wij ons assortiment afstemmen op de behoeftes van iedere leeftijdsgroep. Zo weet je als ouder zeker dat jouw zoon of dochter van een goede nachtrust geniet.

Nappiez is het eigen merk van Koalabedding. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die je kind een gevoel van luxe geven en bovendien lang meegaan. Nappiez heeft inmiddels ook een lijn dekbedovertrekken geïntroduceerd met bijzondere ontwerpen, waarin trendy patronen en smaakvolle tinten de hoofdrol spelen.

Graag zien wij een tof artikel over onze producten van Nappiez. En met onze unieke kortingscode die jij op je website mag delen hopen wij dat jouw bezoekers ook enthousiast worden over onze producten en deze gaan kopen.

Sign up for LinkPizza

or
Share