Cyberverzekering (speciaal voor ondernemers)

Briefing

What do we want an influencer to do:

Als ondernemer bent u voortdurend bezig om uw bedrijf te optimaliseren. En dat gaat vaak samen met automatisering en digitalisering. De voordelen ervan zijn duidelijk, maar u loopt hierdoor ook nieuwe risico’s. Steeds vaker worden bedrijven getroffen door virussen, hacks, DDos-aanvallen, ransomware en systeeminbraken. Maar ook het risico van lekken van gegevens door menselijke fouten of technisch falen. Dat kan een enorme impact hebben op uw onderneming. Met de Allianz Cyberverzekering beschermt u uw bedrijf tegen schade door cyberincidenten.

Voor wie is een Cyberverzekering? Een Cyberverzekering is voor elk bedrijf belangrijk. Groot of klein, elk bedrijf kan te maken krijgen met cybercrime of een datalek. Dit zijn situaties die niemand wil meemaken. Vandaar dat opdrachtgevers steeds vaker eisen dat een leverancier een goede cyberbeveiliging én een cyberverzekering heeft.

Vooral sectoren die werken met persoonsgegevens, geautomatiseerde processen of digitale dienstverlening zijn gevoelig voor cyberrisico’s en cybercrime. Denk hierbij aan:

  • groot- en detailhandel
  • financiële en zakelijke dienstverlening
  • logistieke dienstverlening
  • ICT-gerelateerde bedrijven
  • maakindustrie
  • bedrijven en organisaties in de medische sector

Spreekt dit jou aan, en kun jij hier een interessant artikel over schrijven? Of misschien kun je het verwerken in een artikel? Pitch dan op deze opdracht en vertel ons jouw idee.

Sign up for LinkPizza

or
Share