Sarah Martin

Briefing

Sarah is de vrolijkheid zelve, een eigenzinnige vrouw, ambitieus, vindt haar carrière een must, zet haar familie op de eerste plaats, neemt haar tijd om met haar vrienden te socializen. En houdt van unieke items. Niet die accessoires die je op elke hoek van de straat vindt, daar houdt ze niet van. Fashion is meer dan maar alleen maar een kledingstuk. Je garderobe straalt een statement uit, jouw persoonlijkheid. Want hoe jij je kleedt, vertelt heel veel over je. Ken jij de clutches, handtassen en schoudertassen van "Sarah Martin" al?

In het ontwerpproces mbt onze collectie creëren we een Limited Edition Collection. 'Less is more & more is less'. Een aantal stuks per collectie per land worden verkocht. Ook werken we samen met lokale Europese ondernemers. Omdat we elkaar begrijpen, met onze achtergrond, onze culturen en eigen waarden.

Graag gaan wij een duurzame samenwerking aan met meerdere influencers. Voorwaarde is dat je volgers een liefde hebben voor exclusiviteit, duurzaamheid, gevoelig zijn voor een nieuwe trend van stijlvolle accessoires en handtassen. Leeftijd speelt hierbij geen rol.

Sarah Martin wordt op dit ogenblik gepromoot en verkocht in Nederland en Vlaanderen, maar Wallonië als Frankrijk als Duitsland staan ook op de planning voor 2019.


Sign up for LinkPizza

or
Share