Keukendepot | Keukeneiland

Briefing

Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met 11 vestigingen in Nederland. Bijna alle keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een unieke eigenschap van Keukendepot binnen haar branche is de transparantie op prijs. Alle onderdelen van onze keukens zijn apart geprijsd, zodat iedereen zelf zijn/haar eigen keuken op maat kan berekenen. 

Keukendepot heeft een ruim assortiment Duitse kwaliteitskeukens in verschillende stijlen. Van modern tot klassiek en van eigentijds tot landelijk. Al onze keukens zijn van uitstekende kwaliteit, we geven niet voor niets standaard 10 jaar garantie op onze keukenmeubelen. Meer informatie over Keukendepot vind je op de website: https://www.keukendepot.nl/over-keukendepot

De eilandkeuken is niet meer weg te denken. Met haar luxe uitstraling en multifunctionele inzetbaarheid, is een keukeneiland met kookgedeelte dé manier om te koken en leven in één ruimte. De opdracht houdt in om een inhoudelijk blogartikel te schrijven waarbij interne links gebruikt worden met de volgende woorden: 


What do we want an influencer to do:

Jij bent als woonblogger en/of foodlover een enthousiaste schrijver en hebt inmiddels een goed bereik opgebouwd onder een brede doelgroep. Inhoudelijk weet jij een leuke twist te maken voor deze opdracht; unieke, inspirerende content is key! Als je deze opdracht graag naar je toe trekt laat je weten hoe je het blogartikel vorm wil geven en geef je ook aan hoe je ervoor zorgt dat er bereik naar jouw blogartikel komt.

Let op. Je komt alleen voor deze opdracht in aanmerking als je schrijft voor een website met een domein autoriteit van 20 of hoger.

Sign up for LinkPizza

or
Share