Kalenji hardloopschoenen

Briefing

Decathlon is inmiddels de grootste sportretailer wereldwijd. Decathlon heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt in zowel binnen- als buitenland. Elke week wordt er wel ergens op de wereld een nieuwe Decathlon winkel geopend. Doordat wij hierdoor in grote aantallen kunnen produceren, de marges laag houden kunnen wij onze producten voor een zeer toegankelijke prijs aanbieden. Helaas gaat dit nog vaak gepaard met de aanname dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de producten. Dit is echter totaal niet het geval. Wij blijven onze producten keer op keer innoveren, hierdoor doen wij inmiddels niet meer onder aan andere grote merken. Bij Decathlon bieden wij inmiddels meer dan 65 verschillende sporten aan, en elke sport heeft zijn eigen passiemerk.

Kalenji is het hardloopmerk bij Decathlon. Find your rythm, enjoy your run! Dat is het motto van Kalenji. Ongeacht je niveau en doel, geniet van het hardlopen! Dat is het aller belangrijkste voor Kalenji. Wij willen hardlopen toegankelijk maken voor iedereen. Daarom vind je bij ons innovatieve en betaalbare hardloopschoenen, hardloopkleding en accessoires met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. 


What do we want an influencer to do:

Decathlon maakt sport toegankelijk door relevante, kwalitatieve en aantrekkelijke content. Wij zijn op zoek naar een niet commerciële, maar creatieve content voor onze Kalenji Kiprun hardloopschoenen. De nieuwe hardloopschoenen uit de Kalenji Kiprun serie zijn inmiddels een paar weken uit. Deze gehele serie heeft zijn waarde bewezen en is vergelijkbaar met Asics en Nike. Wij zijn op zoek naar iemand die onze nieuwe Kalenji Kiprun hardloopschoenen wilt testen en reviewen.

Daarbij vragen wij een linkje naar onze hardloopschoenen pagina, zodat de lezers direct ons gehele assortiment kunnen bekijken.

Hardlopen is een sport die het gehele jaar beoefend wordt en met name richting het eind van het jaar, wanneer er veel hardloopwedstrijden zijn en ook in het begin van het jaar met de nieuwe goede voornemens. Perfect dus om de sport hardlopen binnen Decathlon in de picture te zetten. Deze link zien wij daarom ook graag terug.

Wil jij schrijven over onze Kalenji Kiprun Hardloopschoenen in combinatie met Decathlon. Wil jij eventueel onze nieuwe Kalenji Kiprun Light hardloopschoenen testen? Let us know! Pitch op onze campagne met jouw creatieve idee en wie weet gaan we samenwerken. Het is belangrijk dat je een sportgerelateerde blog hebt of eerder relevante sportartikelen hebt geplaatst.

Sign up for LinkPizza

or
Share