MosquitNo

Briefing

MosquitNo startte haar activiteiten in 2009 en is sindsdien uitgegroeid tot een innovatief merk met een stijlvolle en frisse uitstraling. Ons assortiment is uitgegroeid tot een kenmerkend concept met een nieuwe kijk op producten zoals de armbanden en de SpotZzz. Om onze huid te beschermen moest men voorheen kleverige smeermiddelen met de giftige stof DEET gebruiken. MosquitNo dacht 'dit kan worden gedaan met meer plezier en functionaliteit'. Ons concept en onze producten zijn een nieuwe manier van trendy, modieuze en comfortabele bescherming. Het driehoek concept van MosquitNo is: fun, functionaliteit en liefdadigheid, alle producten bevatten leuke en functionele elementen. Daarnaast hebben we een easy-giving concept voor het Goede Doel, dit betekent dat we ernaar streven 10% van onze nettowinst aan het Goede Doel te doneren.In 2015 zijn we 17de geworden in de top 100 meest innovatieve bedrijven in Nederland van de KvK, dankzij onze innovatieve insectwerende cosmetica producten! 

De producten die we aanbieden worden wereldwijd verkocht en zijn geschikt voor de bescherming tegen allerleid steekinsecten met de nadruk op muggen. Woorden die bij onze campagne passen: exclusief, outdoor, active, beach.

What do we want an influencer to do:

Om meer online zichtbaarheid te creeren zijn we bij MosquitNo bezig om meerdere online kanalen in te zetten. Door de inzet van Influencer Marketing willen we onze producten meer bekendheid geven en we hopen dat hiermee onze distributeurs en online marktplaatsen uiteindelijk meer verkopen zullen plaatsvinden.

De ideale influencer moet door ons in de campagne gezien worden als een gebruiker van de MosquitNo producten op allerleid verschillende settings. Denk aan het bos waar je textile spray gebruik ter bescherming tegen teken, of op het strand tegen sandflies. Maar ook bij het water tegen de muggen...als "klant van MosquitNo" neem je je volgers mee op reis door alle mogelijke opties te laten zien waar je de producten kunt gebruiken. Dit om je volgers de veelzijdigheid van de producten te laten zien.

De vergoeding bestaat uit een fixed fee + een product. Dit product mag je zelf kiezen.

Sign up for LinkPizza

or
Share